Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Developer Sales - Europe

Hedin Bil AB · Mölndal · Ansök senast 18 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Car Store Sweden AB ingår i Hedin Mobility Group koncernen och är idag en av Sveriges ledande marknadsplatser för begagnade bilar. I dagsläget representerar vi över 30 bilmärken med kundgrupper som privatpersoner, företag och myndigheter.

Nästa steg i vår utveckling är målet att bli en av Europas största handlare för begagnade bilar online och offline och just nu är vi inne i en spännande expansionsfas internationellt. Vi söker därmed en Business Developer Sales - Europe som ska ta oss vidare ut på den europeiska begagnatmarknaden.

Som Business Developer Sales - Europe får du chansen att ta dig an en roll med otroliga utvecklingsmöjligheter med ett stort eget ansvar. Utöver Sverige bedriver vi idag verksamhet i Norge, Belgien, Tyskland, Nederländerna och Schweiz. Du kommer i rollen vara ytterst ansvarig för att bygga upp och driva vår framtida auktion i Europa.

Är du en person som inte räds av utmaningar och vill få möjlighet att skapa din egen karriär och framgång i företaget är det här jobbet för dig! Rollen är ny och ett oskrivet blad så här trivs du som inte har ett behov av att andra sätter strukturen för dig.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att i respektive land bygga upp en internationell auktionssite. Bilarna kommer i första hand ifrån vår verksamhet genom Hedin Mobility Group.

Du arbetar aktivt med inköp, försäljning, värdering, prissättningar och uppföljning av begagnade bilar. Rollen kräver att du även bygger upp ett kontaktnät och knyter kontakter med olika bilhandlare samt bevakar större vagnparksauktioner i respektive land. Du budar på bilar på professionella auktions-plattformar och är ytterst ansvarig för att bilar köps in till bästa möjliga pris.

Du behöver ha stor koll och hålla dig uppdaterad på vad som händer på bilmarknaden. I rollen rapporterar du direkt till VD.

Vem är du?

Du är en relationsbyggare med sinne för affärer och motiveras av att driva utveckling mot högt uppsatta mål. Vi ser gärna att du har ett genuint bilintresse och kunskap om bilar för lyckas som allra bäst i rollen. Tidigare branscherfarenhet av inköp i bilhandeln ser vi som en stor fördel. Parallellt behöver du tänka långsiktigt samt ta ansvar för att driva och utveckla affären. Då rollen är av internationell karaktär så ser vi att du talar och skriver engelska obehindrat, meriterande är om du talar ytterligare fler språk. Digital vana är ett krav och du är van användare av Officepaketet.

Som person är du kommunikativ, orädd och en duktig förhandlare som trivs i rollen att skapa kundrelationer. Dina personliga egenskaper värderas högt!

Vad erbjuder vi dig?

Förutom en otroligt spännande roll med enorma möjligheter i ett expansivt bolag med goda förutsättningar kommer du vara placerad och sitta på vårt nya toppmoderna huvudkontor i Mölndal som just nu håller på att byggas. Det planeras stå färdigt slutet av året. En av våra personalförmåner är dessutom två nybyggda paddelbanor i anslutning till nya HK som finns till förfogande för personalen.

Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons