Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Developer / Key Account Manager (Remote)

Business Developer / Key Account Manager (Remote)

BioKube · Stockholm · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ambitiös Business Developer / Key Account Manager till grönt miljöföretag

Biokube är ett grönt miljöföretag som säljer kompakta minireningsverk för rening av avloppsvatten från fastigheter och mindre bostadsområde på landsbygden, utan kommunalt avlopp. Vi har de senaste åren etablerat en stark närvaro på den svenska marknaden med försäljning, teknisk och administrativ personal, och vi upplever en hög och ökande tillväxt. Vi söker nu en ambitiös Business Developer / Key Account Manager för att leda oss vidare på vår utvecklingsresa.

Varför ska du välja jobbet?
Som vår nya Business Developer kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla vår strategi för fortsatt tillväxt på den svenska marknaden. Du kommer att stå i spetsen for det svenska interna och externa säljteamet för att bygga och underhålla ett nätverk av lojala återförsäljare och kunder. Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera att identifiera och utse kommersiella insatsområden, utveckla och implementera marknadsföringsstrategier och stödja våra återförsäljare med, att utvidga sin verksamhet med våra produkter. Du kommer också att arbeta nära företagsledningen för att utse geografiska fokusområden samt utveckla vår produktportfölj.

På Biokube blir du en del av ett internationellt och framgångsrikt företag i tillväxt. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetsförhållanden och en stark kollegial kultur. Vi tror på att investera i våra medarbetares utveckling och du kommer att ha möjlighet att lära från och samarbeta med kollegor från olika avdelningar och länder.

Vårt huvudkontor ligger i Tappernøje i Danmark, några mil söder om Köpenhamn. I ditt arbete kommer du utgå hemifrån och en stor del av arbetet kommer innebära resor runtom i Stockholm och övriga Sverige.

Vem är du?
Vi letar efter en kandidat med en stark kommersiell bakgrund från ett tekniskt område, idealistisk med en teknisk bakgrund från VVS, bygg- och relaterade industrier. Men viktigast av allt är att du är en utåtriktad och positiv person som brinner för att erbjuda en fantastisk kundservice och skapa framgång tillsammans med ditt team.

Om detta låter som något för dig, skicka in din ansökan märkt "Ansökan Business Developer / Key Account Manager".

Sista ansökningsdag är 31. maj 2023, men vi vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via knappen "Ansök nu"!

Besök också vår webbplats www.biokube.se, www.biokube.dk eller www.biokube.com för mer information om Biokube och våra produkter.

sökord: hemmakontor, hemmajobb, distansjobb, jobba hemifrån, distans, fältsäljare, säljare, försäljning, sälj, sales, remote

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BioKube

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons