Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Coordinator till Smurfit Kappa // Eslöv

Oddwork · Eslöv

·

Ansök senast 19 maj (9 dagar kvar)

Vi är Smurfit Kappa - den branschledande tillverkaren av effektiva och innovativa pappkartonger och förpackningslådor i Europa. Med över åttio års erfarenhet och med flera tusen medarbetare runt om i världen, täcker vi hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion. Som en av världens största tillverkare av pappersbaserade förpackningar, ser vi till att investera i en hållbar produktion där vi återanvänder de naturresurser vi nyttjar och säkerställer hållbarhet i varje fiber. Tillsammans strävar vi efter att skapa förändring i världen, från hållbara inköp till minimal miljöpåverkan i vår tillverkningsprocess. Nu söker vi, tillsammans med Oddwork, en problemlösande och service-minded Business Coordinator som vill bli en del av Smurfit Kappa! Är du redo att hänga med på vår spännande utvecklingsresa?


Som Business Coordinator
På Smurfit Kappa, kommer du att bli en del av vårt Business Support-team och spendera dagarna med fyra engagerande Business Coordinators som ser fram emot att träffa sin nya kollega! Här kommer du att axla det yttersta ansvaret för våra kunder, där du levererar service i världsklass och svarar på frågor om bland annat leverans, order och reklamation. Därtill kommer även du att hantera offerter och administrera order. I en bred roll med flera utvecklingsmöjligheter, blir du stjärnan för kundsupport och logistik. Även om din nya roll innebär mycket kunddialog, kommer du också att samarbeta internt med dina kollegor på säljavdelningen gällande planering och produktion.

Vi söker dig som...
... älskar när dina charmiga social-skills få stå i centrum - både i interna och externa dialoger. Som den kundorienterade problemlösare du är, trivs du bäst i en ombytlig miljö där din noggrannhet kommer väl till pass när du löser våra kunders behov. Med din tidigare erfarenhet inom kundsupport, anpassar du dig smidigt efter nya förutsättningar och hanterar med lätthet flera kontaktytor samtidigt. Dessutom tror vi att du uppskattar mixen av administrativt och socialt arbete och tycker om att jobba både självständigt och i team. Sist men inte minst, drivs du av att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete i en roll som med tiden kommer erbjuda flera olika karriärvägar och utvecklingsmöjligheter.

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, gärna i en koordinerande roll mot företagskunder
  • Du har erfarenhet av logistik och kundsupport
  • Svenska och engelska
Varför Smurfit Kappa?
Välkommen till Europas branschledande tillverkaren av effektiva och innovativa pappkartonger och förpackningslådor! Vi är Smurfit Kappa och tillsammans strävar vi efter att skapa förändring i världen - från hållbara inköp till minimal miljöpåverkan i vår tillverkningsprocess. Sedan vår start 1934, har vi levererat kundorienterade, hållbara och kostnadseffektiva förpacknings- och logistiklösningar till våra kunder, globala som lokala.

Vi tror på att ta ansvar för våra anställda, vår miljö och de länder vi är verksamma i. Därför jobbar vi aktivt för att skydda vår miljö genom minskade utsläpp och utveckla branschledande arbetsmetoder som skapardrivkraft och utvecklar våra anställda. Hos oss väntar ett engagerat team av kreatörer och konstruktörer på att du ska bli vår nästa kollega och expert!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Eslöv

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-05-19

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Eslöv

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835