Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Controller till Quintus Technologies i Västerås

Business Controller till Quintus Technologies i Västerås

Quintus Technologies AB · Västerås · Ansök senast 31 jan. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vår kund Quintus Technologies fortsätter att växa och därför söker vi en ny kollega till deras controller team.

Vi söker dig som vill få möjlighet att utvecklas i ett spännande och snabbväxande industriellt high-tech bolag med kunder och affärer över hela världen. Kunderna finns bland annat inom rymdfart, flyg, racing, medicinteknik och energi.

Du kommer att arbeta i ett controller team om tre personer där du har egna ansvarsområden och samtidigt stöd och ömsesidig backup i teamet.

Quintus Technologies har huvudkontor och produktion på Finnslätten i Västerås med ca 220 anställda. Därtill har man dotterbolag i USA och Kina med ytterligare ett 60-tal anställda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt ansvar är typiska controlleruppgifter; löpande analys och uppföljning, budget och prognos, stöd till linjechefer och ad hoc analyser.

Quintus är i slutfasen av ett systembyte till Dynamics 365. Man implementerar samtidigt ett BI system. Du kommer då att vara en viktig del i att utveckla controllerfunktionen med hjälp av de nya systemmöjligheterna, inte mins BI applikationen.

Vem är du?

Hos Quintus Technologies sitter utveckling i väggarna. Inte bara av produkter utan även av medarbetare. Vi söker därför en medarbetare med stor potential att utvecklas vidare. Vi tror att du som grund har en ekonomisk examen på högskola. Förmodligen har du idag en roll som innehåller controlling och analys.

Om du har tidigare erfarenhet av navigering i modernt ERP-system ser vi det som meriterande. Likaså om du utöver Excel använder dig av Power BI eller liknande verktyg.

Har du fått dina tidigare erfarenheter i en internationell miljö med stora affärer kommer det också att betraktas som ett plus.

Som person ser vi framför oss en flexibel problemlösare med stort eget driv som kliver fram när det behövs. Du är intresserad av affärer och trivs med att ha många snittytor internt i huset såväl som i USA och Kina.

Du kommunicerar väl både på svenska och engelska.

Vad erbjuder företaget dig?

Du kommer till ett mycket spännande internationellt industriföretag som är världsledande inom sitt område. Finansorganisationen består av Ekonomi och Controlling som rapporterar till CFO. Det är ett väl sammansvetsade gäng som utvecklas i takt med företaget, man hjälper varandra och backupkompetens finns på de flesta områden.

Placeringsort Västerås

Quintus Technologies AB, med huvudkontor i Västerås, är representerat i 35 länder världen över. Av företagets 280 anställda är ca 220 lokaliserade på huvudkontoret i Västerås. Quintus Technologies AB är ett världsledande företag inom högtrycksbehandling och bidrar med sina produkter till att ge kritiska komponenter extremt goda och säkra materialegenskaper. Kunderna är ledande företag inom branscher som rymdfart, flyg, medicinska implantat, energi och racing. Teknologin används också för att ge matvaror bättre hållbarhet utan tillsatser.

Det är en spännande tid hos Quintus Technologies med en fortsatt stark tillväxt en lång tid framöver.

För mer information besök http://quintustechnologies.com samt se vår teknik på Youtube (sök på Quintus Technologies).

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind:

Håkan Holmberg, hakan.holmberg@meritmind.se, 073-394 55 52

Saga Bergman, saga.bergman@meritmind.se, 073-594 46 34

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en Bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Undvik känsliga personuppgifter som civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Quintus Technologies AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Meritmind AB

Dela jobbannonsen