Business Controller till Finspång

Randstad · Finspång

·

Ansök senast 11 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, strukturerad och driven? Har du tidigare erfarenhet av arbete som Controller och söker en ny utmaning? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en Business Controller till Siemens i Finspång. 

Tjänsten innebär att kunna arbeta självständigt och målinriktat med att följa upp och analysera resultat samt presentera detta på ett tydligt sätt. I rollen förväntas du noggrant följa den finansiella utveckling för ditt område samt arbeta med framtida prognoser och potentiella förbättringsmöjligheter. Du kommer ha ett nära samarbete med ekonomifunktioner i verksamheten och stötta dessa i finansiella frågor. Arbetet innebär hög grad av kontakter med vår globala organisation och kommunikation samt samarbete med kollegor i flertalet länder.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Du säkerställer att du utför ditt arbete i rätt tid och med rätt kvalitet. 

Arbetstider

Heltid. 

Uppdraget startar: 2020-12-14 och kommer sträcka sig till och med 2021-03-31. 
Chans till förlängning.

Placering: Finspång. 

Kvalifikationer

För den här rollen söker vi dig som är driven, engagerad och noggrann. Du har en analytisk förmåga och arbetar effektivt och strukturerat. 

Du har: 

  • Civilekonomutbildning eller likvärdigt. 
  • 3-5 års tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi. 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska och kommunicerar obehindrat i både tal och skrift. 
Tidigare erfarenhet av att arbeta med SAP och Excel är mycket meriterande. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

3-5 års arbetslivserfarenhet av ekonomiarbete.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-12-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Alice Lindell, alice.lindell@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Finspång

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201315112 i din ansökan