Business Analyst inom Capital Markets med erfarenhet av AbaSec

SJR · Stockholm

·

Ansök senast 6 dec. (6 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För kunds räkning söker vi nu en Business Analyst inom Capital Markets (fonder och värdepapper) med erfarenhet av AbaSec. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå till och med juni 2021.

I den här rollen kommer du att vara länken mellan kunden och AbaSecs-utvecklingsteam inom området Financial Services och Capital Markets.

Dina huvudsakliga ansvarsområdet kommer vara att agera länken mellan kund och AbaSecs produktutvecklingsteam samt att uppdatera produktägaren med det senaste inom området. Du kommer att ansvara för hela kedjan, från idé till slutlig lösning, i nära samarbete med utvecklingsteamet, scrum master och produktägare. Du har mycket god kunskap inom finansmarknaden, är van vid att dela med dig av din kunskap samt få team att utvecklas och bli självgående.

För att passa i rollen har du gedigen erfarenhet inom Capital Marketing (fonder och värdepapper) och AbaSec. Du är van vid att driva ditt och teamets arbete framåt och leverera resultat. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då kunden är verksam internationellt.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-11-07.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SJR

Placering

Stockholm