Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Advisor till AgriCenter

Danske Bank · Linköping · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ta ett nytt spännande steg i din utveckling genom att arbeta med kreditanalys och rådgivning mot våra större skogs- och lantbrukskunder? Då ska du söka rollen som Business Advisor på AgriCenter i Linköping!

AgriCenter är en kundorienterad kontorsenhet som vänder sig till skogsägare och lantbrukare som lever av sin verksamhet i Östergötland, Sörmland och delar av Småland. Rekryteringen är ett led i att fortsätta vår starka tillväxt med denna spännande och attraktiva målgrupp där du kommer stötta kollegor i hela området.

Du kan se fram emot att sitta i en glad, prestigelös och innovativ miljö med erfarna skogs- och lantbruksspecialister. AgriCenter består idag av sex medarbetare med en mix av olika kompetenser som har en god förmåga att anpassa sig till nya arbetssätt.

Navet i relationen med våra kunder
Business Advisor är en central roll på kontoret, där du har många bollar i luften samtidigt då du samarbetar med många olika kunder och flera kundansvariga. Din uppgift att hålla en hög kundnöjdhet hos våra befintliga kunder, arbeta med kreditanalys och kreditberedning samt arbeta med rådgivning av relevanta produkter och tjänster till såväl nya som befintliga kunder.

"Du kommer ingå i ett team med stark gemenskap som stort affärsdriv. Dessutom kliver du in i en spännande roll med en blandning av kreditanalys och rådgivning",berättar din blivande chef Eva Wall.

Dina arbetsuppgifter är varierande men med fokus på att kreditberedning, fastighetsanalys och kundrelationer. Utöver detta är du en serviceorienterad kontakt för våra kunder inom skogs- och lantbrukssegmentet.

Affärsdriv med viljan att utvecklas
Du är utåtriktad med en god administrativ förmåga och känsla för vad kundservice innebär samtidigt som du är lösningsorienterad. En viktig del i rollen är att du är intresserad av att göra affärer och kan se affärsmöjligheterna i kontakten med kunder. Då vi ser att du kliver in i den här rollen med målet att inom några år själv ansvara för kundrelationer är det viktigt att du som söker har ett stort engagemang och en vilja att lära och utvecklas.

Vi söker dig med:
  • Utbildning inom eller ett stort intresse av skog och lantbruk
  • Akademisk utbildning med ekonomisk inriktning
  • Erfarenhet av att arbeta med kreditgivning
  • En analytisk förmåga och ett starkt affärsdriv
  • Har du swedsec-licens är det meriterade
Placeringsort är Linköping men du kommer att arbeta både från bankkontoret och från hemmakontor.

Om vi har fångat ditt intresse och vill veta mer:

Tveka då inte med att kontakta Eva Wall, Chef AgriCenter, på +46 (0)767-232650

Sista ansökningsdag är den 7 februari. Vi ser fram emot att höra av dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Danske Bank

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons