Burgårdens gymnasium söker vikarie i psykologi

Göteborgs Stad · Göteborg

·

Ansök senast 30 sep. (4 dagar kvar)

Om arbetsplatsen
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

Arbetsuppgifter
På Burgården utbildar vi för verkligheten, och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi erbjuder yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Vi är en mångkulturell skola med 1000 elever från alla stadsdelar och kranskommuner. Här rör sig framtidens frisörer och fashiondesigners tillsammans med samhällsvetare, personliga tränare, barnskötare, naturvetare, djurvårdare och väktare. Hos oss får du möjlighet att växa i ditt yrke och vara en viktig del av vår utvecklingsresa för att bli en ännu bättre skola. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar. Vi söker nu en lärare till två kursgrupper i psykologi. Tjänsten är ett vikariat på 25% under höstterminen med tillträde snarast möjligt. Som lärare på Burgården undervisar du och arbetar mot en elevgrupp som under sin gymnasietid förbereds inför yrkesarbete eller högskoleutbildning. Hos oss blir du en del av en helhet där vi tillsammans arbetar för att eleverna skall nå sin fulla potential både i skolan och i sin yrkesutövning.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som lärare brinner du för att hjälpa elever att strukturera sitt arbete och utveckla sin potential. Du har tålamod och förståelse för alla individers olika förutsättningar. Du bör även vara duktig på att hitta individanpassade lösningar för att eleven ska nå sina mål. Som medarbetare är du flexibel och självgående, men trivs också med att jobba i team med övriga kollegor. Lärarlegitimation och behörighet att undervisa på gymnasiet är meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom gymnasieskolan. Stämmer denna beskrivning in på dig? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgs Stad samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Martin Sävfors

072-501 28 25