Jobbsafari är en del avschibsted logo

Budbilsförare

Aim to Work AB · Göteborg · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som budbilsförare i Göteborgsområdet. Genom att söka tjänsten visar du intresse för framtida utbildning och intag under hösten hos vår kund i Göteborg.

Tjänsten som budbilsförare innebär att du ansvarar för att hämta samt leverera gods till olika destinationer i Göteborg. Du ansvarar för att sköta dokumentation (t.e.x följesedlar) gällande kundernas paket, det är därför viktigt att man som person är noggrann samt ansvarsfull. Arbetet kan i viss mån vara fysiskt krävande, en god fysik är alltså en fördel för dig. Tjänsterna är på dagtid Måndag - Fredag.

Vi söker dig som är serviceinriktad, självständig samt ansvarsfull. Du skall vara punktlig och gilla att arbeta i ett högt tempo. Har du erfarenhet som budbilsförare sedan tidigare anser vi detta som meriterande.

Du har god lokalkännedom i Göteborg samt känner dig trygg bakom ratten.


Kunden är en transportfirma i Göteborg. Vi levererar paket från olika företag till andra företag, men även privatpersoner.


Aim to Work AB är ett rekryteringsföretag med mål att göra samhället till en bättre plats för oss alla. Med jobben i fokus arbetar vi främst med rekrytering. Vi riktar in oss på att lyfta fram all talang för att sedan matcha dom till rätt arbete utifrån deras talanger.


Om ansökan

Tjänsterna kommer att tillsättas efter behov. Rekryteringsarbetet sker därför löpande under hösten. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Aim To Work och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aim to Work AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Aim to Work AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons