Jobbsafari är en del avschibsted logo

Budbilschaufför sökes

Ci transport AB · Stockholm · Ansök senast 18 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker 3 - 4 deltidsarbetare inom 2-3 veckor då vi utökar vår bilpark och även går in under sommarmånaderna då vi har lite ont om personal. Tjänsten kommer till en början att vara deltid och provanställning under 6 månader, med en stor chans till fast anställning och heltidsarbete ifall båda parterna är nöjda med varandra. Vi söker folk som är intresserade att jobba vilken dag i veckan det än är.

Lite om företaget : Vi utför leveranser i hela Stockholm och företaget startades för ca 2 år sedan. I dagsläget har vi 20 anställda och 16 st bilar varav några är små skåpbilar ( Mercedes citan storlek ), några lite större ( Renault trafic storlek ) och så även en lätt lastbil, vi håller just nu på att gå över till emitionsfria leveranser och har därför även införskaffat oss elbilar som vi kör med. Vi har daglig verksamhet hos våra kunder och bilarna är ute på lite olika uppdrag från 09 - 23 måndag - söndag


Arbetet går ut på att köra budbil, hemleveranser med skåpbil i lite olika storlekar. Arbetstiderna är varierande och till en början vid behov, men vanligast är jobb på kvällen från 17 - 22, 23. Morgonarbete samt helgarbete kan även förekomma då vi under vissa perioder har väldigt högt tryck med leveranserna.


Vad förväntar vi oss utav dig ? Som anställd hos oss så är du ansiktet utåt för både vårat varumärke men framförallt våra uppdragsgivares varumärken, att uppträda med respekt både mot dina kollegor och kunder är något vi ser som en självklarhet och även något vi kräver utav våra anställda. Du måste tala svenska och/eller engelska . Du ska ha manuellt körkort och känna dig bekväm att hantera olika storlekar på bilar stora som små ( endast B-körkort ). Du ska även vara lätt tillgänglig på telefonen under dina arbetspass och gärna utanför också ifall något extra jobb skulle komma upp.

Lön : Vi betalar lön per timme, vilket betyder under den tiden du utför leveranser + vägen tillbaka för att lämna bilen i garaget. Lönen är 130 kr/h + semesterersättning på 12% som betalas ut varje månad under de första 6 månaderna, Lönen är eftersläpande vilket betyder att det man jobbar i juni får man i juli osv.


Vi tar endast emot ansökningar via vår mejl och har en svarstid på max 72 timmar

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ci transport AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

CI Transport AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons