Jobbsafari är en del avschibsted logo

Budbilschaufför - Göteborg - Omgående start

Budbilschaufför - Göteborg - Omgående start

Karlatornet · Göteborg · Ansök senast 21 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker en person som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.

Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Göteborg. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.

Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.

Om tjänsten:

Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av det främsta transportföretaget i Sverige. Man arbetar ensam och du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.

Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.

Tjänsten passar dig som:

  • Vill ha ett heltidsjobb
  • Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
  • Ger 100% och alltid vill utvecklas
  • Har körkort B för manuell växellåda

Meriterande:

  • Erfarenhet inom området
  • Bra lokalsinne
  • Erfarenhet av att ta en arbetsledarroll

Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på Simplex har.

Vad vi erbjuder:

  • En arbetsplats som ser långsiktigt på dig
  • Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv
  • Bra lön

Arbetstider: 7-16

Omfattning: Heltid

Start: Omgående


Om oss:

Simplex Bemanning grundades år 2014 och är verksam i branscher som lager, transport och service.

Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.

Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Karlatornet

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Simplex Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons