Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brokk söker en sälj- och marknadschef

Brokk · Skellefteå · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en sälj- och marknadschef som har förmågan och drivkraften att dubbla försäljningen från 500 miljoner till 1 miljard!

Som sälj- och marknadschef kommer du att leda försäljningen för ett globalt marknadsledande bolag. Du arbetar internationellt med kollegor runt om i hela världen i 13 säljbolag och leder ett team på 10 personer. Med ansvar för marknadsavdelningen, säljbolag och distributörer har du stora möjligheter att införliva dina visioner och att driva organisationens tillväxtmål för att öka försäljning och vinst.

Företagskulturen hos oss på Brokk påverkar allt vi gör. Vi andas och lever resultat, professionalism och prestigelöshet. Tillsammans driver och jobbar vi för att nå de bästa resultaten utifrån helheten. Kraven är höga, men söker du utmaningar och tydliga målbilder är detta ett arbete för dig. Hos oss blir du en del av ett vinnande lag!

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av relationsförsäljning business-to-business, affärsutveckling och internationell försäljning. Du har ett tekniskt intresse och en högskole- eller universitetsutbildning i grunden.

Viktiga förutsättningar för rollen är att du har en god förmåga att knyta nya kontakter och utveckla långsiktiga relationer. Det är även viktigt att du är affärsmässig och kommunikativ vilket gör att du kan ta kommandot utan att för den delen skapa konflikter. Du är en naturlig ledare som motiverar och pekar ut riktningen för andra. Du leder genom goda exempel och du är en inspirationskälla för dina medarbetare.

För att lyckas i rollen krävs det att du är handlingskraftig, resultatorienterad och engagerad. Du är självgående och tar ansvar för dina och avdelningens uppgifter och resultat.
Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-05-23
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Brokk AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brokk

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons