Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brinner du för en vacker och välskött utemiljö?

Götenebostäder, AB · Götene

·

Ansök senast 27 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är utemiljö och trädgårdsskötsel din grej? Vill du dessutom få möjlighet att arbeta med andra göromål inom fastighetsskötsel samt att dagligen möta kunder och få dem att känna sig nöjda? Välkommen att söka våra två tjänster som fastighetsskötare sommarsäsong 2021 i arbetslivets trevligaste bransch – bostadsbranschen där du har förmånen att få jobba med människors hem!


Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är skötseln av utemiljön i bolagets olika bostadsområden, främst gräs- och häckklippning. Även andra arbetsuppgifter för att sköta om bolagets fastigheter kommer ingå i ditt uppdrag, beroende på din kompetensprofil.


Kvalifikationer

Du har gärna utemiljö/trädgårdsutbildning och/eller tidigare erfarenhet av sådant arbete samt traktor- och maskinvana. Vi värdesätter att du har hög social kompetens och förmåga att arbeta såväl självständigt som i lag tillsammans med andra. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra hyresgäster på ett bra sätt.


Anställningsvillkor

Tjänsterna är säsongsanställningar på heltid ca 6 månader från april/maj till september/oktober. Lön och villkor enligt Fastigos F-avtal, var vänlig ange löneanspråk i ansökan. Körkort erfordras.


Mer information

För ytterligare information om tjänsterna, kontakta gärna: Förvaltare Michael Dickens, 070-588 11 01 Facklig företrädare Sandra Wetterström, Fastighetsanställdas förbund, 070- 588 11 63

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Götenebostäder, AB

Placering

Götene

Kontaktperson

AB Götenebostäder

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fastighetsskötare sommarsäsong i din ansökan