Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brevbärare sökes i Göteborg!

StudentConsulting · Göteborg · Ansök senast 4 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Letar du efter ett aktivt och utvecklande jobb som tillåter dig att vara mycket utomhus? Är du stresstålig och serviceminded? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi nya stjärnor till vår kund inom logistik- och transport som vill jobba som brevbärare. Uppdraget är på heltid och arbetsuppgifterna innebär främst utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner i centrala Göteborg. Du färdas med bil, moped eller cykel, det är därför ett krav att ha B-körkort. För att trivas i tjänsten ser vi även att du har god fysik, tycker om att vara utomhus och att du är duktig på att ta eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:
  • sortering av post
  • utdelning av brev, reklam samt tidningar med hjälp av cykel, moped och bil.
Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag-fredag. Du utgår från vår kunds terminal i Hisings-backa, Göteborg. Du kommer under din anställning vara anställd via StudentConsulting men arbeta som konsult på uppdrag hos vår kund.

Detta söker vi:

Som person är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Du arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet. Du är en person som trivs i ett fartfyllt arbete och har god förmåga att strukturera ditt arbete. För detta uppdrag anställs du som konsult hos StudentConsulting och det är därför även viktigt att du kan identifiera dig med våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Krav för tjänsten är följande:
  • Innehar B-körkort och god körvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har god fysik
Det är meriterande om du arbetat med liknande uppgifter tidigare men inget krav! Om du blir aktuell för tjänsten kommer de första dagarna bestå av betald upplärning.

Sök gärna tjänsten redan idag då vi stänger annonsen så snart vi hittat rätt person.

Sökord: Brevbärare, Postsorterare, Heltid, B-chaufför, Göteborg

Sökord: Brevbärare, Postsorterare, Heltid, B-chaufför, Göteborg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons