Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brevbärare sökes för sommarjobb i Värnamo!

Brevbärare sökes för sommarjobb i Värnamo!

StudentConsulting · Värnamo · Ansök senast 19 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett sommarjobb där du får möjligheten att vara aktiv? Är du intresserad av att jobba som brevbärare? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag söker vi dig som är intresserad av att arbeta som brevbärare hos vår kund i Värnamo. Arbetsuppgifterna består av att leverera brev hem till kund efter en förutbestämd rutt med hjälp av bil eller cykel, men även uppdatering av adresskort på terminalen. Arbetstiderna är förlagda mellan mån-fre dagtid, uppdraget kommer att fortgå under sommaren.

Tjänsten förväntas starta i början av juni med upplärning och löper fram till v.33. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan arbeta merparten av perioden.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker gärna har möjlighet att arbeta även i höst. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Värnamo med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.

Du som söker är gärna flexibel och kan arbeta på vardagar.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Sökord: Värnamo, sommarjobb, brevbärare

Sökord: Värnamo, sommarjobb, brevbärare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Värnamo

Dela jobbannonsen

Anmäl annons