Jobbsafari är en del avschibsted logo

BRAVIDA SÖKER PROJEKTLEDARE INOM EL TILL GÖTEBORG

BRAVIDA SÖKER PROJEKTLEDARE INOM EL TILL GÖTEBORG

Bravida Sverige AB · Göteborg · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom EL till Göteborg EL-väst (före detta AM elektriska).

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
  • ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • utveckla och bevara kundrelationer
  • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • leda och engagera medarbetare
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida i Göteborg har avdelningar inom vent, vs, el. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare och kommuner. Vi erbjuder många spännande uppdrag och vi letar efter en projektledare som har höga visioner och hög drivkraft. På avdelningen arbetar 25 kvalitetsmedvetna medarbetare som sätter kunden i fokus samtidigt som vi främjar en god arbetsmiljö och att ha roligt tillsammans. Vi hoppas att du vill vara med oss och utveckla avdelningen vidare!

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har erfarenhet av rollen som ledare. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2022-05-15.
Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner
Magnus Adamsson
Göteborg EL Väst
0707-88 55 15

Carolina Lundgren
Senior Hr-partner
031-709 52 23
carolina.lundgren@bravida.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida Sverige AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Magnus Adamsson

0707-88 55 15

Dela jobbannonsen