Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bränsleingenjör

Mölndal Energi · Mölndal · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bränsleingenjör som brinner för energi

Nu söker vi en energirik bränsleingenjör till vårt bränsleteam inom Affärsområde Värme och Kyla på Mölndal Energi.

Smått och gott om din roll

Som bränsleingenjör är du en del i den logistikkedja som samordnar och svarar för beställningar av bränslen. Kort och gott är du en av dem som möjliggör att det finns värme hos våra kunder. Denna roll är en blandning av administrativt och praktiskt arbete. Du kommer att ha mycket kontakter med våra leverantörer och transportörer i vardagen och beställa och följa upp våra leveranser av bränsle. Vi helt fossilfria i vår produktion och du kommer vara en del i det framtida utvecklingsarbetet. Ett viktigt uppdrag är att varje dag säkerställa bränslevolymer som följer gränsvärden enligt vår miljötillstånd och driftrelaterade tillgänglighetsmål. Du kommer även att vara en del av den yttre bränslehanteringen så du kommer att behöva köra hjullastare och hantera bränsletraverserna.

Personliga egenskaper

Du ska ha lätt för att samarbeta och vara van vid direktdialog med leverantörer/transportörer. Du har en öppenhet för nya utmaningar och är en god analytiker som kan ta egna initiativ. Positiv attityd samt att vara en bra lagarbetare är också förutsättningar för att trivas och lyckas i arbetet

Du har förmodligen

Högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig relevant kompetens och erfarenhet. Du gillar att ha koll på siffror, är van att hantera och analysera information i olika datasystem men har heller inget emot att köra hjullastare och travers. Eftersom mycket handlar om logistik så är det ett plus om du arbetat med detta i tidigare uppdrag. Körkort är ett krav.

Vill du veta mer om Mölndal Energi och tjänsten kontakta gärna bränsleansvarig Mikael Haglund 073-851 05 54 eller personalchef Margareta Åkesson 070-816 36 75.

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti.

Om Mölndal Energi

Vi på Mölndal Energi brinner för att Sverige ska nå miljömålen långt före 2045. Därför är vi ett fossilfritt energiföretag redan idag. Vi använder noll fossila bränslen när vi producerar el och värme till våra kunder. Men vi tycker inte det räcker med att använda förnybar fossilfri el - vi vill minska slöseriet med jordens resurser. Vi hjälper därför våra kunder att dra ner på sin energiförbrukning och elkonsumtion. Så våra gemensamma klimatavtryck blir så små som möjligt.

Mölndal Energi ägs av Mölndals stad och erbjuder el, fjärrvärme, fjärrkyla och energitjänster till privatpersoner och företag. Vi driver och elnätsverksamhet inom Mölndals tätort och Pixbo. Vi omsätter ca 1 miljard och har 80 000 kunder och 117 medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mölndal Energi

Placering

Mölndal

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons