Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brand Manager Content & Social Media

AkzoNobel · Malmö · Ansök senast 23 juli (50 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. Det är därför allt som vi gör, har sin utgångspunkt i People. Planet. Paint. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vår bransch. Det är vad du kan förvänta dig av ett banbrytande färgföretag, som har åtagit sig vetenskapsbaserade hållbarhetsmål och som arbetar med konkreta åtgärder för att kunna påverka globala utmaningar - för en bättre framtid för kommande generationer.

Sprid inspiration som vår nya Content & Social Media Brand Manager! Har du en passion för färg och ett brinnande intresse för den digitala världen och sociala medier? Har du förmågan att skapa inspirerande content och måla med ord? Då kanske det är du som är vår nya Content & Social Media Brand Manager till vår site strax utanför Malmö!

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du arbeta med?
I rollen som Content & Social Media Manager kommer du ha ett övergripande nordiskt ansvar för att skapa innehållet i våra sociala mediekanaler och aktivt arbeta med att stärka vår position inom den digitala världen i Norden. Du är mån om hela kundresan och kommer att bidra till att påverka, förbättra och se till att kunden blir omhändertagen på bästa sätt genom hela processen. Ditt huvudsakliga fokus kommer ligga på digital marknadsföring av Nordsjös produkter men du kommer även arbeta en del med våra andra produkter, såsom Cuprinol, Sadolin och Pinotex.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat se ut på följande vis:
  • Leda arbetet med att driva Nordsjös sociala mediekanaler samt content på hemsidorna och vara delaktig i den digitala marknadsföringen för Norden.
  • Ansvara för budgeten relaterad till marknadsföringen via sociala medier.
  • Ha ett nära samarbete med vår Digital Manager och Brand Managers för att utveckla strategier och actions för den digitala marknadsföringen.
  • Ansvara för färdigställande och leverans av både organiska och betald annonsering til vår mediabyrå samt våra butikker?
  • Ansvara för marketing automation och e-mail kampanjer
  • Ansvara för alla Nordiska influencer-samarbeten så att de går i linje med Nordsjö som varumärke och våra digitala strategier.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site strax utanför Malmö och rapportera till Berit Abrahamsen, Digital Marketing Manager

Vem är du?
Med ditt driv och positiva inställning till livet inspirerar du ständigt andra. Du är en kreativ och självständig person som tar dig an arbetsuppgifter och utmaningar med ett stort engagemang. Du har en god förmåga att samarbeta och nätverka med såväl kollegor som olika samarbetspartners och har alltid koll på de senaste trenderna inom färg och form. Din styrka ligger i din förmåga att skapa texter med spännande och inspirerande innehåll vilket attraherar följare över hela Norden.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en kandidat i digital marknadsföring eller liknande. Du har utbildning och erfarenhet inom digital marknadsföring och arbetat med hemsidor och digitala plattformar. Då du kommer arbeta mot hela Norden krävs det att du har förståelse för både danska och norska, förutom att du är flytande i engelska i både tal och skrift då det är vårt koncernspråk.

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra Talent Acquisition Partners och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta
Berit Abrahamsen, Digital Marketing Manager, berit.lunde@akzonobel.com

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta
Christina Borin, Talent Acquisition Lead Nordics, christina.borin@akzonobel.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AkzoNobel

Placering

Malmö

Kontaktperson

Berit Abrahamsen

berit.lunde@akzonobel.com

Dela jobbannonsen