Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brädgårdssäljare

C24 BYGG Spillersboda · Norrtälje · Ansök senast 15 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi Brädgårdssäljare för vårt varuhus i Spillersboda.

Som Brädgårdssäljare hos oss arbetar du med att hjälpa kunder ute på brädgården både våra proffs- och konsumentkunder, plocka order, leverera gods samt lasta och lossa gods.

Det är viktigt för oss att du kan skapa varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Genom att vi arbetar nära kunden har vi möjligheten att anpassa våra lösningar efter marknadens behov och efterfrågan.

Tidigare erfarenhet från bygghandel eller byggnation är meriterande.

Du har god datorvana och klara av att hantera flera saker samtidigt då arbetstempot tidvis kan vara högt. Du är lyhörd, noggrann, har förmåga att hålla ordning och reda, kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behöver också vara flexibel i ditt arbetssätt och ha mycket god förmåga att samarbeta såväl med kollegor som med företagets kunder.

Vi vill att du alltid strävar efter att leverera service av hög kvalitet, har ett affärsmässigt tänk, en förmåga att möta kunden på ett professionellt sätt och vill bidra till att ytterligare utveckla försäljningen i våra varuhus. Du måste behärska svenska, både i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande.

Ansökningar skall innehålla CV samt ett personligt brev märk mejlet med brädgårdssäljare Spillersboda.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

C24 BYGG Spillersboda

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

C24 Bygg Kompaniet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons