Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bräcke hälsocentral söker en sjuksköterska/distriktssköterska

Bräcke hälsocentral söker en sjuksköterska/distriktssköterska

Region Jämtland Härjedalen · Bräcke · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vi är ett härligt team, som inspirerar och lyfter varandra! Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Här arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Bräcke hälsocentral ligger 7 mil öster om Östersund och 12 mil väster om Sundsvall. E14 och järnvägen går genom samhället så kommunikationerna är goda. Vid hälsocentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, barnmorska, röntgensköterska, kurator, sjukgymnaster, medicinsk sekreterare, rehabkoordinator, undersköterskor med flera.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som distriktsköterska på Bräcke hälsocentral innebär både att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen samt även akutverksamhet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning distriktssköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jämtland Härjedalen

Placering

Bräcke

Kontaktperson

Susanne Bodell

063-451 68 42

Dela jobbannonsen

Anmäl annons