Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bovärdschef

Kopparstaden AB · Falun · Ansök senast 12 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker två Bovärdschefer

Vi söker ledare vars ansvar blir att leda ca 15 st av våra medarbetare. Viktigaste arbetsuppgifterna är att leda och utveckla medarbetare så att alla känner delaktighet och engagemang. Tillsammans med medarbetarna ska arbetet utvecklas så att företagets mål nås på ett hållbart och effektivt sätt.

Du kommer att leda Bovärdar som i huvudsak arbetar med fastighetsskötsel och har sin arbetsplats ute i våra bostadsområden. Deras ansvarsområden är inre och yttre skötsel, reparationer och kundservice. I din grupp ingår även medarbetare som ansvarar för bosociala frågor (trygghet, hyresskulder mm).

I din roll ansvarar du för resultat och budget som är knuten till verksamheten. Du kommer även stötta medarbetarna i hantering av alla typer av kundärenden.

Organisatoriskt tillhör tjänsten vår Förvaltningsavdelning och du rapporterar till vår Förvaltningschef. Dina arbetsuppgifter kommer nära samordnas med ytterligare två kollegor som också är ledare inom Bovärdsorganisationen.

Din kompetens
Du har en bakgrund som ledare i ditt yrkesliv eller civilt. Har du arbetat inom fastighetsförvaltning, bygg eller annan relaterad bransch är det meriterande.

Du är van att arbeta i olika system och Officepaketet.
Du har vana av att arbeta med mål och budget.

Har du erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete är det en merit.

Dina egenskaper
Som person är du tydlig i ditt ledarskap, strukturerad, har förmåga att överblicka helheten och ligga steget före. Vidare trivs du i kontakten med människor och har förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare. Du tycker att det är spännande att få andra att växa genom ett coachande förhållningssätt. Du är van att agera smart, vågar fatta snabba beslut och är kommunikativ.

Vi vill att du är ansvarsfull, problemlösande och att du brinner för ledarrollen. Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt.

Bra att veta
Heltid. Tillsvidareanställning.

Månadslön. Körkort är ett krav.

Placering på Kopparstadens huvudkontor i Falun.

Vi har valt rekryteringsförfarande och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag eller rekryteringsföretag.

Kontakter
Chef Förvaltning Annika Stålberg 023-458 71
Vision Anna Wågemark 023-458 72

Sista ansökningsdag är den 12 december.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kopparstaden AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Annika Stålberg

023-458 71

Dela jobbannonsen

Anmäl annons