Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bostadsförvaltare till Täby Kommun

Bostadsförvaltare till Täby Kommun

Randstad · Täby · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Söker du en utvecklande roll i en spännande verksamhet, där du dagligen får möjlighet att göra skillnad? Är du en erfaren bostadsförvaltare som trivs i en bred, omväxlande roll där du får stort eget ansvar? Då ser vi fram emot att höra av dig!

Enheten för Bostadsförvaltning i Täby Kommun ansvarar för att säkra tillgång till relevant boende, eget och inhyrt, för de olika behov som social omsorg är ansvarig för. Enheten behöver stärka upp teamet med en erfaren och skicklig bostadsförvaltare som blir Täby Kommuns ansikte utåt mot hyresgästerna. 

Ansvarsområden

I rollen som bostadsförvaltare ansvarar du för olika typer av biståndsbedömda bostadslägenheter vilket bl a innebär budgetering, prognostisering och ekonomisk uppföljning för objekten, samt även viss teknisk förvaltning. Du säkerställer att våra boenden och tillhörande lokaler kontinuerligt besiktas och underhålls på ett ansvarsfullt sätt. Du kommer att vara delaktig i att driva olika typer av upphandlingsprojekt och administrativa projekt kopplat till förvaltningen.

Som förvaltare har du löpande kontakt med hyresgäster, verksamheter, entreprenörer, leverantörer och projektledare. Du hanterar visningar, nycklar, kontraktsskrivning, uppsägningar och störningsärenden gentemot våra hyresgäster. 

Du blir en del av Enheten för Bostadsförvaltning, rapporterar till Enhetschefen och har din arbetsplats nära Täby Centrum.

Kvalifikationer

Den vi söker har minst fem års arbetslivserfarenhet av både lokal- och bostadsförvaltning, samt gärna eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning, alternativt annan relevant utbildning som Täby Kommun bedömer som likvärdig. 

Du har erfarenhet av att arbeta förvaltningsövergripande inom offentlig förvaltning och goda kunskaper inom fastighetsekonomi och budgetarbete. Du behöver ha både kunskap om och erfarenhet av att tillämpa hyresjuridik, bosättningslagen och socialtjänstlagen. Har du kunskaper inom offentlig förvaltning, LOU och upphandling/avrop av entreprenad, samt teknisk förvaltning, ser vi det som meriterande.

Vidare behöver du vara van vid och trivas i en roll med många kontakter och administrativa uppgifter. Vi förutsätter att du har mycket god förståelse för behovet av dokumentation, är van att arbeta i verksamhetsstödjande system, har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska på god nivå, i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Som person beskrivs du som trygg, positiv och förtroendeskapande, med förmågan att både skapa och bibehålla goda relationer på alla plan. Du beskrivs även som ansvarstagande, lösningsorienterad och självgående. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en god kommunikatör, samt både analytisk och affärsmässig. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbetar proaktivt och får saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 14 februari 2021
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. 
Kontakta Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25 för mer information.

Om företaget

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas - hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. Vill du vara med och skapa det framtida Täby?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Täby

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons