Jobbsafari är en del avschibsted logo

Borrare till Miljöanalys i Falun

NXTjobb · Falun · Ansök senast 10 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker två borroperatörer till Miljöanalys i Scandinavia med utgångspunkt från bolagets säte i Falun, men med hela Sverige som arbetsfält.

Uppdraget och dig som person
Vi söker borroperatörer till vår Rotosonic verksamhet då efterfråga av våra tjänster ökar. Vi söker Dig som tycker om stora maskiner och är samtidigt teknikintresserad. Du ska älska att tillbringa din arbetstid utomhus oavsett om det regnar, snöar, blåser eller till och med om solen råkar ligga på och steka din rygg. Mygg, myror, knott och annat djävulskap som kan förekomma i vår vackra natur rör dig inte i ryggen. Du är tekniskt lagd, gillar kroppsarbete, och kanske till och med är Sveriges svar på MacGyver.

Vi tror att du är bekväm i sociala sammanhang och kan kommunicera på svenska både i tal och skrift. Då flertalet av våra kunder är internationella är engelska önskvärt att du kan kommunicera i tal. Du sätter våra kunder i fokus samtidigt som du är en fantastisk lagspelare. Din inställning är: jag är här för att hjälpa Er, kunden betalar min lön!

Vi erbjuder dig
Du kommer att ingå i ett team med drivna och kompetenta medarbetare. Tjänsten är heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringskonsult Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du här på nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande

Miljöanalys Scandinavia AB grundades av Andreas Löfström 2015. Kommunikation har varit vårt ledord. Vi jobbar för att i alla uppdrag, oavsett storleken på uppdraget ska Miljöanalys uppfattas som branschens mest flexibla, kommunikativa och kostnadseffektiva företag. Koncernen består av Miljöanalys Scandinavia AB och Rotosonic Drilling Scandinavia AB som arbetare med inriktning mot förorenad mark och vatten samt borrningar kring dammar. Verksamheten har sitt säte i Falun och upptagningsområdet är Norden. Vi är idag 8 heltids anställda.
Vi strävar efter att vara branschens mest pålitliga företag.
Våra ledord är FLEXIBILITET och NOGGRANNHET"

I uppdragen jobbar vi tätt med våra beställare som aldrig ska känna sig utanför. Samtidigt som vi växer är vi med och utvecklar branschen och tekniken i hur man undersöker misstänkta förorenade områden och undersökningar vid dammar.
Mer info finner du på miljoanalys.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NXTjobb

Placering

Falun

Kontaktperson

Jan Hedman

076-0148100

Dela jobbannonsen

Anmäl annons