Jobbsafari är en del avschibsted logo

Börja hos MABI som biluthyrare!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 15 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha en arbetsdag med action där du får lösa en del utmaningar och samtidigt träffa trevliga kunder?

Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

M-O Biluthyrning är franchisetagare till MABI Hyrbilar. Det innebär att allt de gör går under MABI:s varumärke.

De har 10st bemannade uthyrningsstationer runt om i Stockholms län och letar nu nya kollegor som vill vara med i deras framgångsrika team!

Som biluthyrare hos M-O Biluthyrning behöver du vara uppdaterad på företagets ständigt nya bilar, ha B-körkort (både för manuell och automat) då arbetsdagarna ofta innebär körningar runt om i Stockholm. Att ta emot kunder och ha kunden i fokus är A och O i verksamheten.

Vad innebär det att vara billuthyrare?

Du kommer att hantera de bokningar som kunder gör via hemsidan, mail, telefon och vid disk på uthyrningsstationen. Du ska se till att bilarna är i toppskick vilket innebär att du rengör bilarna (både in- och utvändigt). I rollen ingår också en del administrativa arbetsuppgifter så god dator- och systemvana är ett plus. Du kommer även att planera företagets vagnpark tillsammans med dina kollegor.

Det här är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av M-O Biluthyrning och vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp omgående och inleds med en provanställning i sex månader. Arbetstiden är fördelad vardagar mellan kl 07-18. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Du ska trivas att jobba i ett högt tempo och vill ha en roll med många kundkontakter. Du ska ta eget ansvar för din arbetsdag. Som person är du noggrann, förtroendeingivande mot kund, serviceinriktad och initiativtagande. Då biluthyrningsbranschen är snabbrörlig är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad.

Låter det här som jobbet för dig? Tveka inte att ansöka redan nu!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons