Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bolånehandläggare till oberoende bolåneinstitut!

Bolånehandläggare till oberoende bolåneinstitut!

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 16 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu två stycken drivna bolånehandläggare som vill vara med på vår kunds tillväxtresa! Du blir en del av ett grymt handläggarteam där du får möjligheten att bidra med dina kunskaper inom bolån och komma med egna initiativ och lösningsförslag. Tillsammans driver ni arbetet framåt med målsättningen att göra livet bättre för svenska bolånetagare och pensionssparare. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund är Sveriges första, största och snabbast växande bolånefond som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas.

De sitter vid Humlegården i centrala Stockholm i fina lokaler där du välkomnas av en öppen och härlig atmosfär. På kontoret arbetar i dagsläget 20 personer och du kommer att bli ett viktigt tillskott till handläggarteamet som består av 6 personer. Tillsammans bidrar alla till företagets framgång och utveckling.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer att variera beroende på din tidigare kompetens och erfarenhet. För dig som är junior inom bolånehandläggning finns möjligheten att lära dig av dina mer seniora kollegor. Du kommer exempelvis att:
  • Ha kontakt med andra långivare för lösenuppgifter
  • Ha kontakt med bostadsrättsföreningar för pantnoteringar
För dig som tidigare har arbetat med bolånehandläggning och besitter en Swedsec-licens kommer du att få arbeta med hela processen från det att en kund gör en ansökan till det att lånet utbetalas samt cash management.

Vi söker dig som
  • Har arbetat med bolånehandläggning
  • Har en Swedsec-licens
  • Har god telefon- och servicevana
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift
Som person är du framåt, kommunikativ och har inget emot att kavla upp ärmarna när det behövs. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och lämnar därför inget åt slumpen. Du tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter och arbetar självständigt samtidigt som du bidrar till gruppen och är en riktig teamspelare.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Centrala Stockholm, Humlegården
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons