Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bolagsjurist med stort intresse för företagarfrågor

Bolagsjurist med stort intresse för företagarfrågor

Sinf · Skövde · Ansök senast 23 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Två anledningar till att du ska bli Sinf nya jurist - vi har roligt ihop och hjälper företagen att växa.

Sinf växer och vi vill förstärka vårt härliga team med ytterligare en person. På Sinf erbjuder vi företag juridisk service. Vi är i en stark utvecklingsfas, vilket ger dig fantastiska möjligheter att utveckla din talang. Vi jobbar självständigt så du kan växla mellan att jobba hemifrån eller på vårt centralt belägna kontor, ett stenkast från Stockholm Central. Vi erbjuder dig en lösningsorienterad, spännande och energifylld arbetsplats med både skratt och målinriktat arbete.

Om tjänsten

Sinf är en arbetsplats med stark serviceanda där målet är att leverera råd och stöd till våra medlemsföretag för att göra dem än mer framgångsrika. Det gör vi på både ett personligt och professionellt sätt. Fokus är att ge medlemmarna bäst möjliga service i alla lägen.

Du arbetar med rådgivning inom flera juridiska områden, huvudsakligen med avtalsrätt och arbetsrätt. Rollen påminner om en intern bolagsjurist där du är både rådgivare och problemlösare. Våra kunder är industri- och tjänsteföretag och branschorganisationer.

Under 2022–2023 driver vi ett speciellt ägarskiftesprojekt där vi vägleder företag i ägarskiften och generationsskiften. Projektet innehåller kurser, webbinarier och skräddarsydda lösningar där våra jurister ingår. Det är meriterande om du har utbildningserfarenhet. Meriterande är också erfarenhet av kommersiella avtal och arbetsrätt.

Du som söker har juristexamen, ett pragmatiskt synsätt, stark servicekänsla, gott ordningssinne. Du är lösningsinriktad, trivs med att fatta egna beslut och driva projekt i mål. Du samarbetar väl med andra och kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Arbete i mindre-/medelstora företag och/eller företagande i familjen är starkt meriterande. All koppling till företagande uppskattas. Erfarenhet från exempelvis Juristbyrå, hantering av avtal, leveransvillkor, branschjuridik och företagsrådgivning är meriterande.

Tillträde snarast, ansökningarna hanteras varefter de inkommer. Tjänsten börjar som en provanställning då vi befinner oss i en tillväxtresa.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sinf

Placering

Skövde

Kontaktperson

AB Sinf-Konsult

Dela jobbannonsen

Anmäl annons