Bokningsansvarig

Green Hotel AB · Leksand

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Green Hotel är en inspirerande mötesplats för besökare från hela världen beläget i Tällberg med fantastisk utsikt över Siljan och Dalarnas blånande berg.


”Green Hotel är en plats för människor, möten och rekreation. Omsorg och medvetenhet i allt driver oss och är något som vi har förstått att våra gäster uppskattar. Liksom vår kombination av tradition och nytänkande.”

Vi ser fördelar med alla åldrar, kön och nationaliteter – är du nyfiken, juste och tycker om att jobba så kan du vara den vi söker – kontakta oss!

Det är även viktigt för oss att du är handlingskraftig och strukturerad. Du som söker ska vara intresserad av människor och uppskatta lagarbete där alla jobbar för varandra. Har du de här egenskaperna lovar vi att du kommer att utvecklas hos oss. Både på ett professionellt och ett personligt plan.

Meriterande är om du har erfarenhet av hotellboknings system och bokningstjäster.

Det är utmärkt utbildning för den som vill vidare i branschen och vill lära sig mycket.

Vår reception är bemannad måndag till söndag 7-23. Vi är stolta över att ha väldigt nöjda gäster på Green Hotel (se gärna TripAdvisor) och därmed är gästbemötande en av dina viktiga arbetsuppgifter. Bokning, fakturering, kommunikation, försäljning är några av de arbetsuppgifter som ingår.

Hoppas vi har fångat ditt intresse och det är just du som söker!

Vi erbjuder dessutom bostad i naturskön miljö.


Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Green Hotel AB

Placering

Leksand

Kontaktperson

Green Hotel AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Bokningsansvarig i din ansökan