Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bokning/kundtjänst

Romme Alpin AB · Borlänge · Ansök senast 4 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Romme Alpin

Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.

Bokningen

Jobbet i vår bokning innebär att boka in upplevelser, besvara telefonsamtal, mejl och ge support till gäster som behöver hjälp och information om anläggningen. God kunskap om vad Romme Alpin har att erbjuda är viktigt. Du får en gedigen utbildning på plats. Våra gäster är privatpersoner där familjer är en stor del samt grupper från skolor, föreningar och företag.

Vem söker vi?

Till den här rollen söker vi dig som brinner för service och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att kunna behålla lugnet när arbetes tempot är högt är en viktig egenskap.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du behöver ha goda datakunskaper då vi arbetar i flera olika typer av system.

Tjänsten innefattar arbete alla dagar, kvällar samt helger. Du ska kunna jobba 5 dagar i veckan vardag samt helg. Lön tillämpas enligt avtal vårt kollektiv avtal med Hotell & Restaurang.

Välkommen med din ansökan!

Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt.

Romme Alpin är en rök-och snusfri arbetsplats.

För mer information vänligen besök vår hemsida: https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/formular

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Romme Alpin AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Romme Alpin AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons