Boendestödjare/behandlare till vår verksamhet i Tranås

Boendestödjare/behandlare till vår verksamhet i Tranås

Vinkelgatan, Ekotopia Vård AB · Tranås · Ansök senast 31 juli (16 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tjänst Tranås i din ansökan

Information om ansökan:Via mail

Om jobbet

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Ekotopia vård AB bedriver idag 3 verksamheter med olika målgrupper. Vi söker nu efter en ny kollega till vår verksamhet i Tranås.

Ett boende med stödinsatser för kvinnor i åldrarna 21-65 år med varierad problematik så som missbruk/beroende, psykiska ohälsa samt våldsutsatthet. Det är en mindre enhet med 7 platser där klienterna bor i egna lägenheter i anslutning till allmänna utrymmen. Vi arbetar utifrån ett strukturerat koncept mes stödinsatser med grund i KBT och miljöterapi. Vi söker dig som vill arbeta med våra klienter i vardagen för att hjälpa dem etablera en välfungerande vardag med en bättre psykisk hälsa utan missbruk/beroende.

Vinkelgatan är en politisk och religiös neutral verksamhet där ALLA har samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett kön/könsidentitet. På Vinkelgatan bemöter vi varje individ med respekt och värme.

Som behandlingspedagog/Socialpedagog kommer du ha en central roll i vårt förändringsarbete. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Stöd och motivering: Du arbetar direkt med våra klienter genom att erbjuda motivation, stöd och vägledning för att hjälpa dem att förändra sin livssituation. Du genomför samtal och praktiskt förändringsarbete både i samtal och i klientens vardag.

Individuell planering: Du följer den genomförandeplan som är baserad på varje klients unika behov och mål. Detta innefattar samtal, dokumentation och kontinuerlig uppföljning för att säkerställa att insatserna leder till önskade resultat.

Samarbete och samverkan: Du samarbetar med kollegor på arbetsplatsen samt externa aktörer som myndigheter och stödpersoner. Målet är att skapa en sammanhängande och effektiv insats runt klienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis behandlingspedagog/socialpedagog, beetendevetenskap, pedagogik, psykiatri, omvårdnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning/kunskaper inom KBT, MI eller våld i nära relation. Arbetet förutsätter att du är stabil och har god insikt i hur du själv fungerar i möten med människor. Att du har förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du håller distansen mellan att vara privat och professionell. Den vi söker har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och vi ser även att du har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär i både personalgruppen och i klientgruppen. Eftersom verksamheten baseras på klienternas varierande behov och förutsättningar krävs det att du är lyhörd, flexibel och lösningsfokuserad och att du tar ansvar för att fullfölja dina arbetsuppgifter. Vi sköter dessutom allt på vårt boende själva så är du lite händig välkomnar vi det. Vi ser även att du som söker är pålitlig och lojal och har en stor portion humor och glatt humör. Hos oss får våra klienter ta med sig sina husdjur så ett intresse av djur är ett plus.

B-körkort är ett krav för tjänsten då arbetet innebär en del körningar.

Passar beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka. Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders tillämpad provanställning.

Omfattning: 100%

Plats: Tranås

Arbetstid: Rullande schema, dygnspass, sovande jour ingår i tjänsten.

Tillträde 11 september eller enligt överenskommelse.

Utveklingsmöjligheter: Hos oss finns utvecklingsmöjligheter.

Vi undanber oss ansökningar från icke behöriga utifrån våra krav samt vi önskar ej ansökningar via telefon, endast mail. Du ska vid eventuell intervju kunna uppvisa ett utdrag ur polisens misstanke och brottsregister som är utan anmärkning för att komma ifråga för anställning.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vinkelgatan, Ekotopia Vård AB

Placering

Tranås

Kontaktperson

Ekotopia Vård AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tjänst Tranås i din ansökan

Information om ansökan:Via mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons