Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendestödjare

Ekgårdens ungdomsboenden · Trosa · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som boendestödjare är du ansvarig för ungdomarnas välmående och fritidsgestaltning, och hjälper till när ungdomarnas funktionsnedsättningar blir till hinder i vardagen. Du följer med på fritidsaktiviteter såsom bad, ridning och utflykter, och tar hand om vardagliga sysslor som ungdomarna inte själva klarar av, exempelvis matlagning och städning. Arbetet innefattar även en pedagogisk aspekt, där du som boendestödjare hjälper ungdomarna att träna sina kommunikationsmetoder och självständighet i de dagliga rutinerna.


Vår verksamhet riktar sig främst till ungdomar mellan 16-21 år som har diagnoserna autismspektrumstillstånd och utvecklingsstörning.


Arbetet som boendestödjare är omväxlingsrikt och personligt utvecklande. På Ekgården har vi på grund av våra ungdomars behov en hög bemanning, vilket ger dig som boendestödjare möjlighet att verkligen arbeta konstruktivt och långsiktigt. Du kommer att ingå i ett team med många duktiga och erfarna medarbetare som kan hjälpa dig att hitta in i jobbet på ett bra sätt.


Tjänsterna gäller fast tillsvidareanställning med månadslön. Heltid eller deltid går att ordna.


Arbetstiden innefattar kvällar, nätter och helger.


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ekgårdens ungdomsboenden

Placering

Trosa

Kontaktperson

Rudolf Steiner Stiftelsen För Läkepedagogik

Dela jobbannonsen

Anmäl annons