Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendestödjare till Vollsjö/Vallarum - natt tjänst

Boendestödjare till Vollsjö/Vallarum - natt tjänst

Stiftelsen Vindrosen · Sjöbo · Ansök senast 31 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetet

I rollen som boendestödjare arbetar du för att skapa trygghet och förutsägbarhet så att varje individ kan få utvecklas efter sina förutsättningar. I arbetsuppgifterna ingår att stötta, motivera och vara delaktig i elevers vardag med personlig omvårdnad, fritidsaktiviteter, samt vanligt förekommande sysslor i hemmet så som att städa, laga mat och tvätta. Tillsammans tar vi också hand om våra allmänna utrymmen både utomhus och inomhus.

Verksamheten

Stiftelsen Vindrosen bedriver grund- och gymnasiesärskola samt barn- och ungdomsboende enligt LSS personkrets 1.

Utifrån en antroposofisk människosyn och med waldorfpedagogik arbetar vi med barn och unga med diagnoser inom autismspektrum samt intellektuell funktionsnedsättning.

Inom antroposofiska verksamheter arbetar vi aktivt med att stimulera både vårt intellekt, våra känslor och vår vilja eftersom vi tror att det ger en möjlighet till utveckling.

Verksamheten drivs utan vinstsyfte och har sedan 1996 bedrivit vård- och omsorg enligt LSS för barn- och unga med särskilda behov.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och vill göra skillnad, på riktigt, för människor med egna behov. För att lyckas i rollen som boendestödjare behöver du ha en god kommunikation- och samarbetsförmåga, samt en förmåga att kunna ta ansvar och arbeta självständigt. Som person är du lugn och trygg i dig själv, och du har en människosyn som ser till allas lika värde.

Krav

- Vård- och omsorgsutbildning, undersköterska, mentalskötare, barn- och fritidsprogrammet, socialpedagog eller likvärdig relevant utbildning.

- Erfarenhet från arbete med människor med autism

- B-körkort är ett krav samt tillgång till egen bil

- Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande

- Läkepedagog

- Erfarenhet av waldorfpedagogiken


Arbetstider: Denna tjänst är en natt-tjänst med arbetstidsförläggning 21:45-09:15 på rullande schema.

Sysselsättningsgrad: 75-90%

Tillträdesdag: 1 Januari 2022 eller enligt ö.k

Ansökan

Vi tar emot din ansökan innehållandes CV samt Personligt brev via mail. För denna rekrytering kommer vi begära ett utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på Belastningsregistret - begär utdrag | Polismyndigheten (polisen.se).

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillträde kan ske innan ansökningstidens slut. Varmt välkommen med din ansökan!

Bemanningsgruppen

Bemanningsgruppen Sverige är en bemanningsadministrativ företagsservice med tjänster inom rekrytering och förvaltning av bemanningsadministrativa processer inom vård- och omsorg.

Med flerårig erfarenhet av både operativt- och strategiskt arbete inom vård- och omsorg är vi med och skapar bättre arbetsförhållanden och förenklar vardagen för arbetsledare, chefer och företagsledare med obegränsat upptagningsområde.

Vår tjänst Frånvarohantering stödjer idag ett flertal vård-och omsorgsgivare med hantering av akut- och kortsiktig frånvaro. Internt - digitalt - dygnet runt.

Varmt välkommen till ett genuint och branschkompetent team du med.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stiftelsen Vindrosen

Placering

Sjöbo

Kontaktperson

Bemanningsgruppen Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons