Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendestödjare LSS-servicebostad

Youth & Care i Nacka AB · Nacka · Ansök senast 31 mars (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Boendestödjare Harren i din ansökan

Harrens Servicebostad är en nystartad servicebostad för personer med beslut enligt 9 § 9 LSS, personkrets 1. Här får brukarna möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina förutsättningar och mål.

Vi söker även personal till Braxens Serviceboende som också är en LSS-servicebostad med liknande inriktning.

Vi arbetar bl.a. med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Vi fokuserar på scheman, tidsplanering och tydliga instruktioner för att få brukarens vardag att fungera. Insatserna varierar utifrån brukarens behov och utformas i samarbete med brukaren för att denne i så hög grad som möjligt ska känna delaktighet och självbestämmande.


Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av målgruppen. Personlig lämplighet och mognad är mycket viktiga egenskaper för tjänsten. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp, vara flexibel och lösningsfokuserad, kunna hantera stress, ta ansvar för egna känslor och behov, ha ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot brukare och kollegor samt ha mycket goda kunskaper i svenska språket.


Som boendestödjare på Harren kommer du få utföra en mängd varierande uppgifter. Allt från utflykter och aktiviteter med brukarna till att ge det stöd och den struktur som får vardagen att fungera.

Vardagsstödet innefattar en hel del motivationsarbete och stöttning vad gäller skötsel av mathållning, hushåll och arbete/skola men en stor del innefattar även stödjande samtal kring livsfrågor och mående. Att stötta i och träna på det sociala samspelet är ytterligare en stor del var arbetet som boendestödjare hos oss.

Samverkan med andra aktörer såsom socialtjänst, psykiatri och sjukvård via nätverksmöten, ledsagning, stöd med ansökningsförfarande etc. är mycket vanligt förekommande.


Arbetstider:

37 timmarsvecka.

Arbete var tredje helg.

Sovande jour samt kvällar.

Sök inte tjänsten om arbetstiderna inte passar, vi gör inga specialanpassningar.

Obs!

Vi söker även vidbehovsvikarier för båda dessa servicebostäder!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Youth & Care i Nacka AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Youth & Care i Nacka AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Boendestödjare Harren i din ansökan

Dela jobbannonsen