Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendestödjare / Kvalificerad kontaktperson

J N Youth & Care AB · Nacka · Ansök senast 7 apr.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM JOBBET

Youth and Care är en verksamhet belägen i Nacka som på socialtjänstens uppdrag erbjuder insatserna stödboende, träningslägenhet, boendestöd och kvalificerad kontaktperson. Vi arbetar mot målgruppen inom socialpsykiatri och LSS.

Insatserna är individuellt anpassade utifrån individens behov och socialtjänstens beställning. Stödet kan omfatta stöd i olika situationer både i och utanför hemmet. Stödet syftar alltid till att öka individens självständighet och delaktighet. De metoder som vi praktiserar i vårt arbete är främst ESL (ett självständigt liv), MI (motiverande samtal) och tydliggörande pedagogik. Samverkan och stöd med andra aktörer såsom socialtjänst, psykiatri, sjukvård och andra myndigheter är också mycket vanligt förekommande.

Som boendestödjare / kvalificerad kontaktperson har du ett stort ansvar för såväl planering, genomförande och dokumentation i de enskilda ärenden som du ansvarar för. Därför är det viktigt att du är initiativtagande och klarar av att arbeta självständigt. Det är också viktigt att du kan arbeta i grupp, är flexibel, lösningsfokuserad och kan hantera stress. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet och mognad.

Vi söker dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet av liknade arbete. Krav på minst 2-årig eftergymnasial utbildning, relevant utbildning för tjänsten är socialpedagogisk utbildning eller likvärdig utbildning.

Arbetstider är främst dagtid, men arbetstiden innefattar även arbete i samlingslokal en kväll i veckan samt var sjätte lördag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

J N Youth & Care AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

J.N Youth And Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons