Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendestödjare HVB

Gruppboende Tallkullen · Katrineholm · Ansök senast 13 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Tallkullens HVB i Katrineholm!

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri/missbruk och som vill utveckla den psykiatriska vården tillsammans med oss och våra boende. Motiveras du av utveckling och förbättringsarbete och kan arbeta såväl självständigt som i professionella team som består av boendestödjare, sjuksköterska, samordnare och verksamhetschef? Har du förmåga att inta ett helhetsperspektiv och vill arbeta utifrån de boendes individuella genomförandeplaner, då ser vi fram emot att utvecklas tillsammans med dig.

Om oss:

Tallkullens HVB i Katrineholm är ett HVB-hem med 16 platser för vuxna. Här vårdas boende utifrån lagarna SoL, LPT, LRV, LVM samt LVU. Målet för vården handlar om att förbättra de enskilda boendes psykiska hälsa/missbruk för att klara ett självständigt liv.

Dina arbetsuppgifter:

Som boendestödjare arbetar du dygnspass med sovande jour. Tillsammans med de boende som du är kontaktperson för skapar du en individuell genomförandeplan och arbetar utifrån denna. Det innebär att motivera och stötta den boende till att nå uppsatta mål. Vi använder oss av ett veckoschema som stöd för att strukturera vardagen. En del av arbetsruppgifterna är städ, tvätt, matlagning, stödsamtal samt resor. I arbetet ingår att samverka med den boendes nätverk. Vi använder oss av det digitala dokumentationssystemet Safedoc. Alla läkemedel handhas av personalen och delegering sker av vår sjuksköterska. Det ingår att administrera läkemedel.

Din kompetens:

Du är utbildad undersköterska/behandlingspedagog. Du har erfarenhet av yrket och känner dig trygg i din roll. Du är positivt inställd till förändringsarbete, initiativtagande och kan arbeta strukturerat och tålmodigt med utvecklingsarbete såväl självständigt som i grupp. Det är meriterande om du har utbildning i lågaffektivt bemötande. Du har förmåga att organisera och prioritera dagligt och långsiktigt arbete samt kan se och inta ett helhetsperspektiv. Du uttrycker dig pedagogiskt i tal och skrift och motiveras av att samarbeta med andra. Du har förståelse och förmåga för verksamhetens långsiktiga mål och riktlinjer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Inför en anställning har vi skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret.

Lönetyp:

Individuell fast månadslön. Vi tillämpar provanställning 6 månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning 100 %. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gruppboende Tallkullen

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Tallkullens Hvb-Hem AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons