Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendepersonal HVB ungdom 13-18 år, 3 platser

Boendepersonal HVB ungdom 13-18 år, 3 platser

Amhigo HVB ungdom · Boden · Ansök senast 22 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Du med erfarenhet inom barn- och ungdomsvården har NU en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss på aMHigo. Som boendepersonal på aMHigo HVB ungdom är du med och skapar en bra och trygg miljö för de ungdomar som vi får möjlighet att arbeta med. Din erfarenhet och Din drivkraft kommer att vara en av de viktigaste ingredienserna för att nå våra högt ställda mål.

Tillsammans med kollegorna är du en del av teamet som jobbar med ungdomarna. Ungdomarna är tjejer och killar 13-18 år med ett risk- eller missbruk. Vi kartlägger missbruket med hjälp av ADDIS-ung, ADAD och andra screeninginstrument och ger därefter en anpassad behandling. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt med MI inriktning. Vi använder metoder som HAP, ÅP, KRIM, rePulse, ACRA, ART. Boendet har fyra platser. Det är ett litet boende, med nära stöd och en individuellt utformad behandling. Du arbetar schemalagd arbetstid på vardagar och helger.

Kompetens Lägst tvåårig eftergymnasial utbildning med behandlings-, social-, psykologiinriktning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn- och unga på institution och att du är utbildad i och har erfarenhet av någon av ovan nämnda program. Provanställning kan förekomma.

Förmåner på aMHigo: När du i din tjänst på aMHigo har dygnstjänstgöring, så är heltidsmåttet 36 timmar/vecka, i de 4 timmar som är nedsatt arbetstid ingår en friskvårdstimme. Du har även möjlighet till ett friskvårdsbidrag. Vi uppmuntrar personalen att gå kurser och utbildningar samt att delta aktivt i utvecklingen av våra verksamheter.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Amhigo HVB ungdom

Placering

Boden

Kontaktperson

aMHigo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons