Jobbsafari är en del avschibsted logo

Blomsterlandet Växjö söker Florist

Blomsterlandet Växjö söker Florist

Storesupport · Växjö · Ansök senast 25 juni

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Varje kundmöte är en möjlighet att sprida växtglädje. Det är därför vi engagerar oss i alla våra kunder - stora som små. Vi är generösa med inspiration, service, tips och råd, för vi vill att våra kunder ska lyckas. Kunder som lyckas kommer tillbaka!
Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder, drivs av att få arbeta med försäljning och har ett starkt växtintresse. Som florist är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till att kunden får tips och råd till sitt växtinköp. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av
  • Beställning
  • Uppföljning
  • Varumottagning, varuexponering & varuplock
  • Växtskötsel och kundservice
  • Andra förekommande butikssysslor
Vi vill att du ska:

Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft arbetar du som florist i alla avdelningar men framförallt i snittet, med fokus på dina floristkunskaper. I Rollen kommer du att binda blommor, fylla på, exponera samt beställa snittblommor.
Du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Du har ett analytiskt sinne och en god förståelse för försäljningsuppföljning och beställningsstatistik.

Krav på erfarenhet:

För att klara av tjänsten som florist behöver du ha erfarenhet av försäljning och arrangemang av bröllop och begravning. Meriterande om du har arbetat som avdelningsansvarig med beställningsansvar. För tjänsten behöver du även kunna arbeta helger och kvällar.

Tillsvidareanställning ca 35 timmar per vecka med start så snart vi hittat rätt kandidat. Provanställning tillämpas.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget Blomsterlandet är en svensk butikskedja inom trädgårdsbranschen med 63 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Blomsterlandet har ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård som buketter, arrangemang och accessoarer till både vardag och fest. Dessutom har man e-handel som är öppen dygnet runt.Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Storesupport

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons