Jobbsafari är en del avschibsted logo

Blivande fastighetsmäklare

Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne · Helsingborg · Ansök senast 30 okt. (73 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Blivande fastighetsmäklare i din ansökan

Pluggar du till fastighetsmäklare eller befinner du dig redan vid att påbörja studier till fastighetsmäklare och är på jakt efter en praktikplats som en del av utbildningen? Då har du hittat rätt!

Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne arbetar med allt från bostadsrätter, villor, mark, gårdar, till kommersiella fastigheter.

Vi vill erbjuda det du verkligen behöver, en givande arbetspraktik där det omfattar alla de moment som fastighetsmäklarinspektionens kräver för registrering. En utav målet är att givetvis efter en väl genomförd praktikperiod och slutförda studier erbjuda dig anställning, men vår största ambition är att inte bara säg till att du kommer dit, utan också i tidigt skede "med kontorets hjälp" strategisk och omsorgsfull planerar bygga din egen varumärke och skapa de bästa förutsättningar så att du får ett starkt utgångsläge redan vid första dagen på din karriär som fastighetsmäklare under Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne, med flera inväntande förmedlingsuppdrag på att få ditt avtryck lämnade i bostadsmarknaden!

Kort och koncist vi är måna att ge dig en innehållsrik praktiktid som ger dig möjligheten att optimalt utvecklas med kunskap och infallsvinklar kring yrkesrollen där du kan trygg och rätt rustad gör en bra affär när din tid kommer som fastighetsmäklare.

Du kan alltså ansöka oavsett i vilket skede av studierna du befinner dig men vi rekommenderar att du kommer ut i praktik tidigt så att du kan skaffa dig förståelse för det hantverk som mäkleri innebär.

Gemensamt kommer vi överens om lämpliga dagar, veckor och tid i största allmänhet. Dina studier kommer alltid i första hand.

Som person är du en öppen, servicemedveten person som gillar kommunikation mellan människor. Detta är egenskaper som gör att du kommer trivas bra tillsammans med oss och kunden.

Hjärta & Resultat

På Mäklarringen arbetar vi med två värdeord som genomsyrar vår företagskultur, verksamhet och vartenda arbetsmoment - hjärta och resultat. Vi hjälper människor med deras största affär i livet, deras trygghet, deras hem. Vi hjälper dem vidare i livets alla skeden och det förtroendet är vi stolta över att få förvalta. Vi tror därför att den bästa fastighetsmäklaren arbetar med hjärtat och drivs av ett enastående resultat. Delar du vår värdegrund, är du helt rätt person för oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

SB Komplett Fastighetsförmedling AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Blivande fastighetsmäklare i din ansökan

Dela jobbannonsen