Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bli medarbetare hos oss - Subway® Storheden Luleå!

Bli medarbetare hos oss - Subway® Storheden Luleå!

Subway Storheden · Luleå · Ansök senast 31 jan. (Idag)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Subway är en av världens största restaurangkedjor med över 45 000 restauranger i över 100 länder och ett självklart val för alla som vill ha ett nyttigare och fräschare snabbmatsalternativ.

Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du behöver kunna prata och förstå svenska bra.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen.

Ett trevligt bemötande, goda och fina Subs och en ren restaurang är några av de krav hos oss till våra gäster. Arbetet ställer höga krav på serviceförmåga, flexibilitet samt arbete i högt tempo. Noggrannhet krävs då det gäller att följa formler för sandwiches, rutiner och städning.

Vi tror att du kommer prestera som bäst när du är glad och tycker det är roligt att gå till jobbet. Vi hoppas skapa förutsättningar för detta men det ställer även krav på din inställning till ditt arbete. Vi hyllar goda idéer och när man gör det lilla extra.

Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg och söker självklart dig som kan arbeta olika tider på dygnet. Tjänsten startar ganska omgående. Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid.

Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas.

För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.

Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Subway Storheden

Placering

Luleå

Kontaktperson

Nordic Sub AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen