Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bli franchisetagare i modernt butikskoncept i anslutning till Shell Stenungsund

Bli franchisetagare i modernt butikskoncept i anslutning till Shell Stenungsund

St1 · Stenungsund · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Franchise

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ett modernt nytt koncept med fokus på service, avkoppling och matupplevelser kommer under de närmsta åren att rullas ut på samtliga butiker vid Shells drivmedelsanläggningar. Till butiken vid Shell-stationen i Stenungsund söker vi nu en driven, service-minded och hjärtlig franchisetagare som utan tvekan kan ställa sig bakom St1's värdeord; kvalitet, familjärt, omhändertagande och lustfyllt. Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare!

Jobbet
Det är du och dina medarbetare som gör skillnad och säkerställer upplevelsen genom kundmötet och maten som ni bereder, som ska inspirera människorna på väg att stanna till. Som franchisetagare får du en avgörande roll i att säkra kundlöftet och skapa lönsamhet. Du utvecklar och driver din lokala verksamhet inom ramarna för konceptet och i linje med bolagets övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden.

Vem är du?
Vi söker dig som har kundservice i blodet och som älskar när det är högt tempo i vardagen. Du trivs allra bäst på butiksgolvet där du ger dina gäster en oslagbar service samtidigt som du coachar och utvecklar dina medarbetare. Du är en nyfiken person som ser möjligheter och tar personligt ansvar för helheten i din verksamhet.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av
  • Försäljning och ledarskap i butik/restaurang eller liknande
  • Rekrytering och utveckling av medarbetare
  • Personalansvar och personalledning
  • Rapportering, resultat- och finansiell uppföljning
  • Efterlevnad och uppföljning av koncept

Som Franchisetagare
driver du din lokala butik i eget aktiebolag. St1 hjälper dig med inköp, marknadsföring, ekonomi och personaladministration och ger dig chansen att fullt ut ägna dig åt försäljning, verksamhetsutveckling och coachning av medarbetare.

Kontakt Infinity HR är St1s rekryteringspartner. För frågor angående rollen som franchisetagare eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Anton Fredriksson på Infinity HR, Tel 070-3115159.

Ansök via formuläret nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

St1

Placering

Stenungsund

Kontaktperson

Anton Fredriksson

0200111333

Dela jobbannonsen

Anmäl annons