Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bli en del av teamet på Skinande rent Göteborg!

Skinande rent · Göteborg · Ansök senast 17 okt. (28 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Brinner du för städning och förstklassig service? Har du dessutom ett öga för kvalitét och ett riktigt bra kundbemötande? Då är det dig vi söker! Nu letar vi efter fler stjärnor till Skinande rents städteam i Göteborg.

Om vår kund

Skinande rent Göteborg är ett nystartat städbolag som drivs av två engagerade tjejer med kunden och service i fokus. De erbjuder tjänster inom bland annat hemstäd, kontorsstäd, flyttstäd och fönsterputs. Bolaget växer och vill därför bli fler städare, för att fortsätta leverera toppkvalité till kunderna som finns i Göteborg och grannkommuner.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som städare hos Skinande rent Göteborg kommer du, tillsammans med dina kollegor att utföra både hemstäd och kontorsstäd hos era kunder. Kundbemötande och att arbeta i team bör alltså vara någonting som kommer naturligt för dig. Arbetsdagen börjar med att du möter dina kollegor på Skinande rents kontor i Mölndal, varifrån ni sedan tillsammans tar hand om dagens städuppdrag i Göteborg med omnejd.

Arbetstider: Måndag - fredag 08:00 - 17:00
Område: Göteborgsområdet
Start: Mitten av oktober eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%
Anställningsperiod: 6 månader.

Din profil

För att passa i tjänsten ser vi att du är en driven och engagerad person som brinner för städning och service. Du är initiativtagande, prestigelös och har en positiv inställning. Vidare bör du trivas i en roll där du ständigt är i rörelse och träffar människor. För att passa in i teamet är det viktigt att du som person drivs av att göra dina kunder nöjda, har skinn på näsan och vågar säga vad du tycker. Tidigare erfarenheter av kundbemötande och serviceyrken ser vi som ett måste för att passa i tjänsten.

Krav för tjänsten:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Vissa kunskaper i engelska
  • B-körkort och gärna tillgång till bil
  • Gymnasieexamen
Har du tidigare arbetat i en liknande roll inom städ är det mycket meriterande.

Sökord

Städare, hygien, sanitet, städning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skinande rent

Placering

Göteborg