Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bleckblåslärare

Landskrona stad · Landskrona · Ansök senast 18 maj

Deltid · Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! KULTURSKOLAN I LANDSKRONA Kulturskolan i Landskrona är en kulturskola med ett brett utbud och centralt belägna verksamhetsanpassade lokaler på Nygatan 6, strax intill Rådhustorget i Landskrona. Dit flyttade vi in hösten 2016 så de är relativt nya och fräscha. Vi erbjuder undervisning i frivillig form i ämnena musik, konst, dans, film, teater, foto, skrivande, gyckleri och orkester för de flesta åldrar.

Arbetsuppgifter
Som bleckblåslärare på Kulturskolan i Landskrona blir du en del av ett sammansvetsat kollegium. Tillsammans bidrar och samverkar vi kring Kulturskolans utåtriktade verksamhet såsom olika typer av föreställningar, uppträdanden och konserter. Själv ansvarar du för all din undervisning med förberedelse och genomförande av lektioner. Du kommer att undervisa i olika typer av bleckblåsinstrument. Idag har vi elever i trumpet, trombon och althorn. Du kommer att ingå i ett av våra två arbetslag med kreativa lärare där ni kan dra nytta av varandras kompetens i planering av lektioner och konserter. Våra arbetslag är ämnesövergripande, så det ingår lärare med flera olika ämneskompetenser. Som bleckblåslärare undervisar du elever från 7 år och uppåt, med tyngdpunkt på mellanstadie- och högstadieelever. Du sköter också elevintag, kontakt med föräldrar och barn samt närvarohantering av dina kurser. För oss är det viktigt att våra elever får möta publik, och visa upp vad de har lärt sig. Det sker både traditionellt - t ex på vår egen lilla scen "Spelhålan", eller på Landskrona teater. Men vi driver också sen något år tillbaka "Kul I La", en digital scen där elever får chans att uppträda på webben, både genom streaming men också med producerat material. Tjänsten är tillsvidare på 50%, med möjlighet till utökning till 60% och lyses ut med anledning av att vår bleckblåslärare går i pension.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad musikpedagog, t ex Kandidatexamen i musik, inriktning bleckblås samt KPU (Kompletterande pedagogisk utbildning), IE-examen eller examen från Kulturskoleklivet alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av undervisning på Kulturskola. Du känner dig trygg med att bygga upp eleverna i både not-och gehörsspel. Du har god repertoarkunskap och tycker att det är kul att möta nya människor och skapa goda relationer. Du tycker att det känns utvecklande och spännande med konstövergripande arbeten. Är du intresserad och/eller kunnig kring inspelningsteknik är det meriterande. Vi genomför just nu ett kompetenslyft för vår personal inom det digitala, för att utveckla vår ovan nämnda "Kul I La". För att trivas hos oss behöver du vara utåtriktad och tycka om barn och ungdomar. Verksamheten är i fokus, vi ställer sällan in verksamhet och vi tar oss an samarbeten och konserter även om det innebär att en extra växel måste läggas in. Det innebär att arbetsbelastningen periodvis kan vara hög och flexibilitet är ett måste. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig Ett dynamiskt och utvecklande jobb tillsammans med kompetenta kollegor. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Är du nyutexaminerad med rätt utbildning så kräver vi ju självfallet ingen erfarenhet. Men är du en sökande som tidigare undervisat på kulturskola ser vi det som meriterande.

Övrigt
Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Landskrona stad

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Björn Larsson

0733-474541

Dela jobbannonsen