Jobbsafari är en del avschibsted logo

Björn Borg söker en Sourcing Coordinator!

Björn Borg söker en Sourcing Coordinator!

Clevry · Solna · Ansök senast 25 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Björn Borg grundades 1984 och arbetar med sportmode. En aktiv livsstil genomsyrar hela bolaget och genom sina produkter uppmuntras människor att vara aktiva inte bara genom Björn Borgs underkläder, skor och sportkläder men även genom företagskulturen.

Läs mer om Björn Borg här!

Din roll

Som Sourcing Coordinator kommer du att arbeta med hållbarhet, produktions- och kvalitetsuppföljning. Du sköter kontakten med fabriker och ser till att viktiga kvalitetsinspektioner genomförs genom att hantera bokningar samt följa upp inspektionsrapporter. Du kommer också arbeta aktivt med Björn Borgs sociala ansvar i leverantörskedjan. Du kommer delta i hållbarhetsprojekt, klimatrapportering och underhåller en transparant supply chain. Ditt arbete kommer till stor del att vara administrativt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Produktionsuppföljning
  • Leverantörsutveckling och hållbarhetsarbete
  • Kvalitetskontroll
Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har läst en relevant utbildning inom exempelvis textilproduktion, textilingenjör eller som textilekonom. Du har som ambition att utvecklas inom området och vara en viktig del i att skapa ett mer hållbart företag! Du har god systemvana och är flytande i tal och skrift på engelska. Det är meriterande om du har praktiserat inom liknande område. Det är även meriterande om du har läst kurser eller till exempel har skrivit din uppsats inom hållbarhet.

Som person är du organiserad, noggrann och drivs av tydliga mål! Du är lösningsorienterad, driver ditt arbete självständigt och är kommunikativ. Du delar Björn Borgs tro på att träning är centralt för att du ska bli ditt bästa jag!

Detta är en direktrekrytering till Björn Borg där Clevry sköter rekryteringsprocessen.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons