Biträdande rektor

Värmdö Kommun · Värmdö

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

På Ösbyskolan
är vi stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vi har fördelen av att vara en stor skola med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i årskursen och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser med ca 25 min resväg från Slussen.

I rollen
som biträdande rektor på Ösbyskolan har du fokus på skolans inre arbete. Det omfattar till exempel rekrytering, medarbetarsamtal, verksamhetsutveckling och handledning. Det innebär också att driva skolans utvecklingsarbete som detta läsår tar avstamp i datadriven skolförbättring, tillgänglighet, likvärdighet och förbättrad praktik. Du kommer att vara delaktig i ledningsgruppen och vara kontakt med vårdnadshavare och elever. System du kommer att arbeta i är bland andra Heroma, Raindance, SchoolSoft.

Vi söker dig som
har relevant högskoleutbildning (t.ex. pedagogik, ekonomi, genomförd rektorsutbildning är meriterande). Du har erfarenhet och goda kunskaper av arbete i digitala system och verktyg och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har erfarenhet av att leda personal samt har erfarenhet av att leda utvecklingsarbete. Du är tydlig förebild som har en positiv elevsyn och ser samarbete som en nödvändighet. Du är villig att bidra med erfarenheter och din kompetens till resten av arbetsgruppen.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ösbyskolan
har varit verksam sedan 1997 och har idag ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9. Tillsammans med eleverna arbetar vårt härliga kollegium bestående av ca 110 engagerade medarbetare. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler.

Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium med pedagogisk personal, elevhälsa och eget skolkök, lokalvård samt vaktmästeri. Du kommer att arbeta i nära samarbete med skolledning och ledningsgrupp.
Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande miljö där samverkan och delaktighet är en viktig del för elever, vårdnadshavare och medarbetare.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen
avser en allmän visstidsanställning på deltid 50% under läsåret 20/21 med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000