Biträdande rektor, verksamhet förskola

Lomma kommun · Lomma

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet. I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter
Tillsammans i samtid För varje barns framtid - så lyder UKF:s vision vilken vi gemensamt arbetar mot. Under våren 2021 utökas ledningsorganisationen i förskolan med en biträdande rektor, i verksamhet förskola. Organisationen kommer att innefatta Trollet, Regnbågen och Äpplegårdens förskola samt Öppna förskolan, samtliga förlagda i den norra kommundelen. Vi erbjuder dig: - att ingå i ett ledningsteam där tillit och tillsammansskap är ledord. - delat ledarskap och delansvar för tre väletablerade förskolor. - utvecklingsmöjlighet i ditt egna ledarskap

Kvalifikationer
Vem är du? - du är trygg och relationsskapande - du är kreativ och strukturerad - du har en ledarstil som bygger på förtroende och delaktighet - du kan driva processer och pedagogiskt utvecklingsarbete - du har en akademisk utbildning, gärna även ledarskap- eller rektorsutbildning Tjänsten är en tillsvidareanställning, 75-100 % och tillsätts från 1 februari eller efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.

Övrigt
Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling. Att kombinera arbete med föräldraskap är en självklarhet för oss. Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika! I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lomma kommun

Placering

Lomma