Jobbsafari är en del avschibsted logo

Biträdande rektor åk 4-6 till Johannesskolan

Biträdande rektor åk 4-6 till Johannesskolan

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 14 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt?

Till Johannesskolan söker vi nu en biträdande rektor till årskurserna 4-6 . Du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp, som förutom dig består av rektor, två biträdande rektorer och en administrativ chef. Som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar.

Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Du leder resultat- och kvalitetsarbetet i dialog med dina medarbetare. Som pedagogisk ledare är du med och driver skolans värdegrund och uppsatta mål. Samtidigt som du är pedagogernas stöd är du deras utmanare när det gäller att utveckla undervisningens kvalitet i relation till elevernas resultat och progression.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning, om minst 180 hp med en pedagogisk inriktning. Du har ledarerfarenhet, gärna som biträdande rektor eller från annat chefs-/ledaruppdrag i skola. Rektorsutbildning är meriterande.

Vi söker en beslutsam och handlingsinställd chef som arbetar metodiskt och välorganiserat. Du kommunicerar och har goda relationer med såväl elever, föräldrar som med dina medarbetare. Är du dessutom en person som snabbt anpassar dig till nya utmaningar och är socialt säker ser vi det som ett extra plus.

Om arbetsplatsen

Johannesskolan är en F-9 skola som ligger på Möllan omgiven av stadens kulturutbud och våra vackra parker. Vi har fantastiska elever och engagerade medarbetare. På skolan har vi ett förtroendefullt klimat där medarbetare och ledning arbetar sida vid sida för att skapa en skola vi alla känner stolthet för. Johannesskolan är en spännande och utmanande arbetsplats där värme och humor går hand i hand med relationer och kvalité. Har du vad som krävs och vill du vara med att göra skillnad på riktigt?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enigt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Första intervjuer äger rum via Teams 2021-02-22 em och 2021-02-23.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Pär Blondell

0733-47 71 01

Dela jobbannonsen

Anmäl annons