Jobbsafari är en del avschibsted logo

Biträdande arbetschef

Peab Grundläggning AB · Järfälla · Ansök senast 23 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Har du erfarenhet av Anläggnings- och Grundläggningsprojekt? Då kan rollen som biträdande Arbetschef på Peab Grundläggning vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu en biträdande arbetschef till arbetschefsgrupp Öst/Nord med utgångspunkt Järfälla. I rollen erbjuds du en omväxlande vardag med ansvar för att leda och utveckla ditt verksamhetsområde. Du får en central funktion genom att du säkerställer att arbetet bedrivs utifrån företagets affärsplan och övergripande mål samt beslutar om strategiska förändringar.

Till dina arbetsuppgifter hör marknadsbevakning, anbudsförfarande och affärsutveckling. Att skapa kundrelationer samt upprätthålla befintliga samarbeten är en nyckelfaktor likväl som fokus på tillväxt och nya uppdrag. I tjänsten ingår verksamhetsansvar avseende resultat, personal, budget, arbetsmiljö, kvalitet och miljö.

Vi söker dig som både vill bygga upp ett vinnande lag och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden. Du kommer tillhöra Peab Grundläggning och rapportera till Arbetschef. Antalet anställda är ca 30 st.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvar för att leda, engagera och utveckla din grupp och dess medarbetare.
  • Att bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
  • Ansvara för projektportföljen för din geografi och projektuppföljning.
  • Driva marknadsaktiviteter; -bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt generera nya affärsmöjligheter.
  • Övergripande ansvar för budgetfrågor såsom prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp med stöttning av våra supportfunktioner.
  • Deltagande i ledningsgruppsarbete
Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerad projektledning och styrning i produktionsprocessen inom bygg/anläggning, eller motsvarande. Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå. Du har ett coachande ledarskap och är van vid personalansvar för såväl tjänstemän som yrkesarbetare. Viktigt för oss är att du trivs med att jobba med människors utveckling och skapa en teamkänsla.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Du är drivande, kundorienterad men samtidigt mycket organiserad och strukturerad.

I Peab kommer du få allt stöd du behöver för att lyckas. Du har chefskollegor att nätverka med och du har en stab av specialister på olika nivåer inom Peab Grundläggning, affärsområdet och koncern som stöttar i den dagliga verksamheten. Du samverkar även med vår bygg- och anläggnings- verksamhet som också finns lokalt.

Din ansökan

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab Grundläggning AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Frida Hedback, HR-partner

0725-33 33 97

Dela jobbannonsen

Anmäl annons