Jobbsafari är en del avschibsted logo

Biomedicinsk analytiker till kvalitetskontrollen

MEDICAGO AKTIEBOLAG · Knivsta

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Platsbeskrivning

Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca. 40 personer.

Vi är ett mindre familjärt företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi behöver nu anställa dig som vill jobba med kvalitetsanalyser på vår QC-avdelning. Vi är ett företag som gör skillnad genom att tillverka produkter som används bland annat inom vaccintillverkning, cancerdiagnostik samt på sjukhuslabb och universitet.


Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra kvalitetsanalyser av produktionsbatcher och renvatten samt utföra miljökontroller i renrum. Det kan även ingå uppdateringar av standardmetoder, metoder, valideringsdokument och hållbarhetsstudier. I dina arbetsuppgifter ingår även att komplettera batch records och överlämna dessa till QA-avdelningen. Du kan också bli involverad i forsknings och utvecklingsarbetet.


Utbildning/Erfarenhet

Vi vill att du har en relevant högskoleutbildning inom kemi/biologi tex BMA.

Du ska erfarenhet inom Bioteknikområdet och god kännedom om biokemiska analyser. Vi ser gärna att du har jobbat enligt ISO 9001/13485 och GMP.

Meriterande är om du har laboratorievana. Du kan antingen vara nyutexaminerad från universitetet eller så har du varit ute i arbetslivet ett tag redan.

Personlig lämplighet är av stor vikt.


Personliga egenskaper

Du bör vara noggrann, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi ser gärna att du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald.


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MEDICAGO AKTIEBOLAG

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Medicago AB

Ansök via mejl