Jobbsafari är en del avschibsted logo

Biolog till AFRY i Göteborg och Halmstad med omnejd

Biolog till AFRY i Göteborg och Halmstad med omnejd

AFRY AB · Göteborg · Ansök senast 6 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.

Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på utvecklingen inom infrastruktur där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.

Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom miljö & hållbarhet samt förorenade områden. I Göteborg/Halmstad har AFRY i dagsläget tre sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljö- och naturutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision och kvalitetsledning. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.

Just nu är efterfrågan på tjänster för biologer stor och vi söker därför dig som vill komplettera och utöka vårt erbjudande av biologer i region sydväst.

Som biolog hos oss arbetar du med inventeringar i fält, skrivbordsstudier, bedömningar, screening i tidiga skeden, rapportskrivning för leverans av resultat till kund. Därtill är du ett stöd till dina kollegor i natur-/ artfrågor. Du arbetar med varierande uppdrag mot kunder inom till exempel samhällsplanering, infrastruktur, sol- och vindkraft. Arbetet medför en del resor, speciellt under fältsäsongen. Fältarbetet genomförs tillsammans med kollegor och du kommer även få möjlighet att leda egna uppdrag och vara med och utveckla AFRYs tjänster inom naturmiljö och bidra till ett hållbarare samhälle.

AFRY har en samlad naturgrupp av konsulter som samarbetar över hela landet och ser till att kvalitetssäkra uppdragen samt utbyta viktiga kunskaper, erfarenheter, stötta varandra och bevaka branschens utveckling tillsammans


Kravspecifikation

På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. Vi söker en modig och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Vi tror att du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar.

För tjänsten krävs att du har en universitets- eller högskoleexamen som biolog eller motsvarande utbildning. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst två års erfarenhet av arbete som biolog och har ett genuint intresse för natur och miljö. Vi ser att du har grundläggande kunskaper i GIS samt har tidigare erfarenhet från arbete med natur och miljö. Det är därtill meriterande om du har tidigare erfarenhet av naturvärdesinventeringar, erfarenhet av fältarbete samt fördjupade artinventeringskunskaper.

Du bör vara flexibel och ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då våra kunder främst är inom Sverige. Då vi samverkar internationellt med övriga AFRY är det dessutom önskvärt att ha goda kunskaper i engelska.

Vid sidan av din analytiska förmåga och det tekniska/processmässiga kunnandet är det viktigt att du är affärsmässig och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder.

Låter detta som en intressant tjänst där du passar in? Passa på att sök redan idag, urval sker löpande.


Ytterligare information

För den här tjänsten söker vi konsulter till både Halmstad och Göteborg och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.

Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.

Sista ansökningsdag är den 30 april 2023.

Placeringsort: Göteborg eller Halmstad

Vi erbjuder flexibla lösningar där du kan kombinera ditt arbete mellan hemmet och kontoret.

Kontaktuppgifter för frågor:

Terese Edlund, Sektionschef

+46 10 505 02 38

terese.edlund@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons