Jobbsafari är en del avschibsted logo

BIM Specialist - Stockholm

Cramo AB · Stockholm

·

Ansök senast 4 apr.

Om tjänsten
Byggbranschen är i behov av att hitta nya lösningar, innovativa produktionssätt och ökad samverkan. Cramo vill vara med och leda innovationen kring utvecklade arbetssätt och digitala verktyg i branschen. Utifrån vår ambition, branschens utveckling och våra kunders behov bygger vi en organisation tänkt att hjälpa våra kunder med funktionslösningar och värdeadderande tjänster. Allt för att bidra till en ökad produktivitet och effektivitet hos branschens aktörer och våra kunder.

Då vi befinner oss i ett expansivt skede söker vi nu en BIM Specialist som vill vara med på en spännande resa och utveckla våra tjänster inom området.

Du kommer att med hjälp av 3-D verktyg (BIM), skapa modeller och hjälpa våra kunder med smart APD-plans design för på sätt optimera planering av kritiska resurser i den tillfälliga fabriken och av Cramos tilltänkta produktleverans.

Du hjälper våra kunder att optimera sina resurser och att tänka efter före med direkt koppling till byggprojektens tidsplan och budget. Du medverkar med din specialistkompetens redan i införsäljningsskedet så att vi genom smarta lösningar och en gemensam visualisering av projektets APO skapar förutsättningar för en gemensam utgångspunkt och modell att samverka och resonera kring. Då byggarbetsplatsen och därmed behovet av en utvecklad APO-lösning ändras över projekttiden följer du kunden under byggprojektens olika skeden och faser och har möjlighet att följa projektet från början till slut.

Arbetet innebär mycket kundkontakt; du kommer arbeta med kontinuerlig dialog med kunden om lösningar och tillvägagångssätt. Arbetet kräver att du har ett konsultativt förhållningssätt och är bekväm att agera i en rådgivande roll. Du arbetar med ett flertal olika kunder såsom entreprenörer, beställare samt med projektledning och projektering i de pågående byggprojekten.

Placeringsort: Stockholm är att föredra men annan placeringsort är möjlig.

Om dig
Vi söker dig som är initiativrik, utvecklingsorienterad och flexibel. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer, både internt och externt. Du har en stark vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete.
  • Har en YH-utbildning inom BIM, är Byggnadsingenjör eller har likvärdig utbildning/erfarenhet.
  • Minst fem års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Kompetens kring smart APD-planering och APO-lösningar för ökad produktivitet och effektiva flöden och arbetssätt
  • Har god förståelse för byggets olika skeden och tillhörande arbetssätt samt dess beslutsfattare.
  • Erfarenhet inom BIM/VDC.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Kompetens inom QSE (kvalité, säkerhet och arbetsmiljö) är meriterande.
Vad vi erbjuder dig?
På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Harald Sundin, KAM Logistik, tel: 070-334 99 77.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cramo AB

Placering

Stockholm