Jobbsafari är en del avschibsted logo

Biltestare

Holmgrens Bil · Örebro · Ansök senast 31 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en biltestare till vår anläggning i Örebro

Om oss
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Det går mycket bra för oss och vi har stark tillväxt både inom bilförsäljning och på verkstaden. Det gör att vi nu söker en biltestare som blir en viktig kugge i vår verksamhet!

Om dig
Vi söker efter dig som är ansvarstagande och driven med ett stort intresse för bilar. Du kanske tidigare jobbat som fordonsmekaniker, besiktningsman eller skadereglerare. Då kan det vara dig vi söker!

Du har ett naturligt sätt för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Genom lyhördhet och en uppriktig nyfikenhet finner du rätt lösningar. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som visar uppmärksamhet och omtanke om människorna i din närhet. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad och har en vilja till att utmana och utveckla dig själv.

Om jobbet
I det här jobbet arbetar du med att testa och provköra begagnade bilar inför värdering och försäljning. Du kommer göra en besiktning och grundligt granska vilket skick fordonet är samt dokumentera samtliga fel, brister eller skador. Test av bilarna sker självständigt och du kommer att behöva ta stort ansvar, då din bedömning ligger till grund för bilens försäljningspris.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att testa/Inspektera begagnade bilar och identifiera eventuella reparationsbehov före inköp och inbyten. Andra arbetsuppgifter kan också förekomma som exempelvis hjulinställningar, rekonditionering eller mindre verkstadsarbeten. Tjänsten kommer att kunna påverkas av profilen på den person vi anställer.

B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansök senast 31 juli 2022. Så här i semestertider är Du är välkommen att kontakta oss via mail för mer information om tjänsten; platschef Anders Magnusson (anders.magnusson@holmgrensbil.se) eller servicechef Mattias Nilsson (mattias.nilsson@holmgrensbil.se).

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Holmgrens Bil

Placering

Örebro

Kontaktperson

Christina Kullin

036 39 58 80

Dela jobbannonsen

Anmäl annons